Een stel gaat de badkamer verbouwen: tijdens de werkzaamheden vinden ze een bericht dat is achtergelaten door de vorige bewoners - BekijkDezeVideo.nl
x
Een stel gaat de badkamer verbouwen:…
Deze taarten zijn zo bijzonder dat het moeilijk te geloven is dat ze echt zijn Deze foto's tonen 20 momenten van vreugde voor sommigen... maar pure jaloezie voor anderen

Een stel gaat de badkamer verbouwen: tijdens de werkzaamheden vinden ze een bericht dat is achtergelaten door de vorige bewoners

12 Juli 2018 • Door Janine
3.681
Advertisement

De auteur van dit virale bericht begint met te zeggen: "Ik weet dat een maand voor de bevalling niet iedereen zou bedenken om de badkamer te verbouwen", maar wat mevrouw Jess uit San Francisco niet verwachtte was dat iemand een bericht in die badkamer had achtergelaten uit 1995!

Dit bericht is afkomstig van een leuk stel (en hun konijn) met gevoel voor humor. Wie weet of zij, nadat het bericht duizenden keer is gedeeld, erachter zijn gekomen dat de nieuwe bewoners hun boodschap hebben gevonden!


Tijdens de werkzamheden, deed de bouwvakker een bijzondere ontdekking en stuurde een foto naar de eigenaresse van het huis!

De man zag twee foto's; op de leren we de familie Shinseki kennen, die dit bericht had geschreven:

"Hallo! We zijn de familie Shinseki en we hebben deze badkamer in de zomer van 1995 verbouwd. Als je dit bericht leest wil dat zeggen dat je hetzelfde aan het doen bent... Wat is er mis met hoe we het hebben achtergelaten?".

En op de tweede foto lieten ze een getuigenis achter van hun konijn!

"Hoi, ik ben Cassie het konijn. Ik woonde hier (ik heb geleerd op het potje te plassen)! Ik ben de testimonial voor de volgende reclamecampagne van Cadbury (Brits bedrijf gespecialiseerd in zoetwaren)".

Advertisement

De man van Jess, Alex, vond het bericht zo leuk dat de Shinseki's hadden achtergelaten, dat hij hen een uitleg gaf...

"Jullie badkamer is prachtig. In dit huis hebben we veel mooie herinneringen en we kunnen niet wachten om onze dochter hier op te laten groeien. Het spijt ons dat we de badkamer opnieuw laten verbouwen, maar de douche is echt te klein voor mij, ik ben meer dan één meter tachtig! Maar dank jullie wel voor de leuke verrassing!".

Wie weet of de Shinseki's vroeg of laat deze boodschap zullen ontdekken!

Tags: KomischeUSAVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt