2-jarig meisje maakt een foto van haar moeder terwijl ze in de badkamer is en deelt deze via berichten

Janine image
door Janine

23 Juni 2023

2-jarig meisje maakt een foto van haar moeder terwijl ze in de badkamer is en deelt deze via berichten
Advertisement

Als je ouder wordt, probeer je op alle mogelijke manieren dingen te doen door er duizend keer over na te denken om maar geen fouten te maken, maar fouten maken is aan de orde van de dag en niemand is perfect. Vermoeidheid van het werk, van de vele dingen die thuis te doen zijn en van alles wat de dagen van een vader of moeder bezighoudt, kan parten spelen en tot enige onoplettendheid leiden.

Veel mensen laten hun kinderen bijvoorbeeld een beetje spelen en afleiden met hun telefoon, terwijl ze bezig zijn met klusjes. Iets wat steeds vaker gedaan wordt, maar ook voor grote problemen kan zorgen. De vrouw over wie we je gaan vertellen, weet er alles van.

via Mirror

Emily Schmitt /Facebook

Emily Schmitt /Facebook

Emily Schmitt uit Ohio, Verenigde Staten, ervoer een paar momenten van angst door een gebaar van haar dochtertje. De episode die de vrouw haar roem kostte, vond plaats in 2020 toen de kleine 2-jarige Carsyn erin slaagde haar moeder "belachelijk" te maken.

In de badkamer waar de vrouw haar haar droogde na het douchen, speelde het kleine meisje met de telefoon van haar moeder. Een moment zoals vele anderen waarin een ouder, om zijn kind even te vermaken, het zijn mobieltje geeft zodat het kan spelen. Jammer dat het meisje in kwestie iets anders aan het doen was. Terwijl moeder bezig was zich aan te kleden, begon Carsyn een paar foto's van de vrouw te maken en deelde ze onbedoeld in 15 chats. Niets vreemds, zou je denken, behalve dat Emily geen kleren aan had.

Onze protagonist besefte het aanvankelijk niet en ging met haar dag door, maar toen begon ze zichzelf wat vragen te stellen toen iemand op haar berichten antwoordde: "Bedankt voor je naaktfoto" - zei iemand, haar sprakeloos achterlatend.

Advertisement

"Ik was vreselijk in paniek - vertelde ze - toen ik me realiseerde wat er was gebeurd, schaamde ik me en ik denk dat ik letterlijk een paar minuten stopte met ademen. Ik controleerde wie de foto had ontvangen en stuurde verontschuldigingen om de situatie uit te leggen - vervolgde ze - het was zo gênant.”

Hoewel het kleine meisje de foto naar vrienden, collega's, voormalige collega's van de moeder en haar klanten had gestuurd, is de situatie niet uit de hand gelopen en uiteindelijk kon iedereen erom lachen. Hetzelfde gebeurde met gebruikers die Emily's post lazen. Misschien ook een beetje om de verlegenheid te overwinnen, heeft deze moeder besloten haar verhaal te vertellen, waarbij ze talloze feedback van andere ouders vond.

Als je je telefoon bij een klein kind achterlaat, kun je tenslotte van alles verwachten, zelfs deze dingen. Het belangrijkste om je kind bezig te houden en veilig te blijven, is door blokkeringen te plaatsen of een ander speeltje voor hem of haar te kiezen. Wat vind jij?

Advertisement