Jurassic park in de woonkamer: een ingenieuze vader creëerde een geweldige verrassing voor zijn dochter! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Jurassic park in de woonkamer: een ingenieuze…
17 foto's van honden en katten die vol spanning en liefde hun toekomstige baasjes opwachten Een jongen vertrekt voor militaire dienst: de reactie van de kat liet zijn moeder in tranen achter

Jurassic park in de woonkamer: een ingenieuze vader creëerde een geweldige verrassing voor zijn dochter!

Door Janine
1.888
Advertisement

Met de komst van de technologie moet worden toegegeven dat de kinderen van nu kunnen genieten van shows waar je ooit alleen maar van kon dromen! In Las Vegas, bijvoorbeeld, reconstrueerde een vader gewapend met vindingrijkheid en projectoren de jungle van Jurassic Park voor zijn 7-jarige dochter. Een ongelooflijke show!

Maar daar schrikt ze niet van: ze bewondert de dinosaurussen en speelt zelfs met ze. De vader zou dit soort verrassingen wel vaker bedenken, hij zou al een heel speciale slaapkamer voor de kleine prinses hebben gemaakt.

Een 48-jarige machinist genaamd Lyle Coram slaagde erin om de Jurassic Park-omgeving in zijn woonkamer te creëren. Dit is wat er gebeurde in Las Vegas, in het dorre landschap van Nevada. Via een systeem van projectoren en schermen, geplaatst in de tuin en op de ramen van het huis, kun je een onnavolgbare en verbazingwekkende show bekijken.

In de video die Lyle van YouTube heeft geupload, zien we zijn dochter Shelby die de dinosaurussen bewondert en ermee speelt. Van de Velociraptor, de Triceratops tot de enge T-Rex lijken ze te reageren op de bewegingen van het kind, dat met een bal voor hen speelt. Alles dankzij de vader en zijn entertainmentsysteem. Lyle beweerde de projectoren in ongeveer een uur te hebben geprogrammeerd, buiten het medeweten van zijn dochter, die helemaal niet wist wat ze kon verwachten.

Met zo'n vader kun je alles verwachten. Ongeveer een jaar geleden had hij de slaapkamer van het kleine meisje versierd alsof het haar eigen Disneyland was. Een nogal veeleisend werk, dat hem ongeveer drie maanden bezighield. De kamer bestaat uit de reproductie van een klein kasteel van Assepoester, terwijl het plafond de shows reproduceert met het vuurwerk van het park, nagebouwd door een ingewikkeld optisch vezelsysteem dat door het plafond gaat.

Dit alles lijkt Lyle niet af te laten schrikken, integendeel, dit is echt iets voor hem. De achtenveertigjarige werkt als machinist in een hotel in Las Vegas, waar ze op het gebied van speciale effecten en shows alles weten. Nu de Jurassic jungle klaar is, richt Lyle zijn aandacht op het volgende werk. Dit zal een uitbreiding zijn van Shelby's kamer, met de introductie van sprekende dieren en zeemeerminnen.

Een vader over de top, we kunnen niet anders zeggen, die alles zou doen (en doet) om zijn kind elke dag te verrassen. Hieronder kun je ook de video van de eerste voorbereiding bekijken. Misschien zal een vader inspiratie opdoen om een verrassing voor zijn kind voor te bereiden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt