In Zweden verschijnt een "zonne-engel" en velen geloven dat het een bovennatuurlijk fenomeen is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In Zweden verschijnt een "zonne-engel"…
Deze 3 vragen tellende Tibetaanse test kan veel onthullen over wie je echt bent Korte Freudiaanse test: wat zit er verborgen in je onderbewustzijn?

In Zweden verschijnt een "zonne-engel" en velen geloven dat het een bovennatuurlijk fenomeen is

Door Janine
20.695
Advertisement

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de mens millennia lang bijgelovig is geweest. Kun je je voorstellen dat je bliksem, vulkanen maar ook eenvoudigere dingen zoals zwangerschappen moet uitleggen, zonder enige wetenschappelijke kennis? Spiritisme was het eenvoudigste en meest effectieve antwoord op een hele reeks fenomenen, gewoon en buitengewoon, waarvan het verband tussen oorzaak en gevolg onduidelijk was.

Maar het lijkt erop dat sommige ongelooflijke verschijnselen zelfs de zekerheden van de mens van de eenentwintigste eeuw kunnen verstoren.

Het gebeurde in Zweden, op grote hoogte, vlakbij een berghut voor skiërs. In de lucht verschijnt opeens iets buitengewoons: een heldere halo wordt rond de zon getrokken, als een kruis van licht of, volgens anderen, de vleugels van een kolossale engel. Mensen filmen het fenomeen sprakeloos en velen moeten die angst gevoeld hebben vermengd met verwondering die de eerste mannen tijdens de stormen overkwam.

De gebeurtenis was zo ongewoon dat de NASA het een paar dagen later uit moest leggen.

Ze worden "solaire halo's" genoemd en kunnen alleen onder bepaalde omstandigheden worden waargenomen. Wanneer zonlicht door cirruswolken van ten minste zesduizend meter hoog gaat, wordt het gebroken door de kleine kristallen die de cirruswolken vormen, vergelijkbaar met zes prisma's. Als de waarnemer zich op een hoogte dichtbij het punt van breking bevindt, en dit is het geval van een berg, kan hij getuige zijn van het lichtende schouwspel van het bovennatuurlijke.

Geen engelen dus. Maar we nodigen je uit om de onderstaande video te bekijken en je voor te stellen daar in hun plaats te staan, alsof je plotseling door die sublieme scène wordt overvallen. Wat zou je dan denken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt