De politie koopt schoenen voor een kind nadat ze hem met vuile sokken hebben zien lopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De politie koopt schoenen voor een kind…
21 mensen die een doel wilden bereiken en erin zijn geslaagd: nu zijn ze inspirerend voor ons allemaal 12 mensen die grote verwachtingen hadden... maar een bittere verrassing kregen

De politie koopt schoenen voor een kind nadat ze hem met vuile sokken hebben zien lopen

Door Janine
12.137
Advertisement

Vaak doen we net alsof we iets niet zien, omdat we haast hebben of omdat we gewoonweg geen zin hebben om te reageren. Andere keren echter, hebben we niet door wat er om ons heen gebeurt, omdat we te druk zijn met wat we aan het doen zijn. Dit verhaal spreekt precies over het observatievermogen van twee politieagenten, die dankzij hun tussenkomst een kind gelukkig hebben gemaakt.

A nice Sunday night story. It comes from the Tukwila Police Department in Washington. This little boy didn’t have any...

Pubblicato da Frank Somerville KTVU su Domenica 15 luglio 2018

Het valt niet te ontkennen dat één van de belangrijkste vaardigheden die een politieman moet hebben, het vermogen om te observeren is. Of het nu gaat om het waarnemen van overtredingen van de wet, meer of minder aangename dingen, of zelfs dingen die niemand ooit zou willen zien. Dat wat de twee politieagenten van het Tukwila-departement hebben meegemaakt, in de buurt van Seattle, is iets ontroerends dat ons laat zien hoe een klein gebaar soms iemands leven kan verbeteren.

Twee politieagenten werden in de buurt van een park aangetrokken door een kind dat blootsvoets rondliep, met alleen vuile sokken aan. Op de vraag waar zijn schoenen waren, antwoordde het kind door te zeggen dat hij maar één paar had en dat ze te klein voor hem waren geworden. De twee agenten waren geschokt dit te horen, en ze waren ook bezorgd om de veiligheid van de jongen die gevaar liep, vanwege de wonden aan zijn voeten.

Ze hebben de voeten van de jongen meteen schoongemaakt en verzorgden ze met de meegeleverde EHBO-set, waarna een van hen wegging om onmiddellijk daarna terug te keren, met een nieuw paar schoenen en waterijsjes. De politieagenten hebben, nadat ze de jongen hadden geholpen in zijn nieuwe paar schoenen, samen de net gekochte waterijsjes opgegeten, een gebaar dat de dag van de jongen beter heeft gemaakt.

Een gebaar dat zeker geen miljoenen dollars kostte, maar dat wel het leven en de dag van een kind mooier heeft gemaakt. Het zit hem niet in het nieuwe paar schoenen die de menselijkheid van de politieagenten liet zien, maar de waterijsjes die het perfecte gelukkige einde voor een mooi verhaal als dit betekende.

Zoals deze twee grote helden hebben aangetoond, zijn grote of kostbare gebaren niet nodig, het zijn de kleine dingen en het observatievermogen, die ons leven en dat van een ander mooier maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt