Een uitgeputte politieagent besluit een pup in moeilijkheden te helpen: een paar uur later wordt hij als een held begroet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een uitgeputte politieagent besluit…
Schitterende Een zeldzame albino-pauw bereidt zich voor om zijn veren te openen: het spektakel is gewoonweg schitterend

Een uitgeputte politieagent besluit een pup in moeilijkheden te helpen: een paar uur later wordt hij als een held begroet

Door Janine
11.516
Advertisement

We kunnen allemaal niet wachten om naar huis te gaan na een werkdag, vooral als we dubbele diensten hebben gedraaid. En ongetwijfeld was ook Kareem Garibaldi, politieagent van Lakeland, een rustig stadje in Florida, van die mening.

Die dag had Kareem er een dienst van maar liefst twaalf uur op zitten dus je kunt je voorstellen in wat voor conditie hij zich bevond. Maar dit weerhield hem er niet van een goede daad te verrichten.

Kareem Garibaldi, die je hier op de foto ziet, was op patrouille en zijn twaalf-urige dienst zat er bijna op. De derde achtereenvolgende dag dat hij deze uren werkte, toen hij een klein verlaten hondje aan de kant van de weg zag. Het was een kruising tussen een boxer en een pitbull en lag zonder halsband op de stoep, kennelijk zonder baasje.

Omdat ze de eigenaren niet konden opsporen, besloot Kareem de situatie in handen te nemen en bracht de pup naar het dichtsbijzijnde asiel. Hierboven kun je de ontroerende scene zien voor de ogen van Connie Johnson, manager van het asiel: de politieagent en het hondje, allebei uitgeput, sliepen naast elkaar in de wachtkamer.

Advertisement

"Allebei waren ze doodmoe, ze sliepen naast elkaar. Eén van die momenten die je ontroeren. Hij wilde het hondje zo graag helpen!" vertelde dokter Johnson.

"Echt een geweldige actie, hij heeft geen moment gedacht om naar huis te gaan en uit te rusten. Het enige waar hij aan kon denken was ervoor te zorgen dat het hondje zou overleven. Op een gegeven moment werd hij wakker en controleerde meteen of het met zijn kleine vriendje goed ging!".

foto: Facebook

De politieafdeling van Lakeland deelde het verhaal op social media waarna het meteen het web rond ging. Het trok ook de aandacht van Dennis A. Ross, lid van het Congres van de Verenigde Staten, die besloot de ijverige politieagent te belonen met een plaquette voor "Hometown Hero Award" (Prijs voor de Stadsheld).

"Ik heb ook honden en scènes als deze doen mijn hart smelten", verklaarde Ross. "Met alles wat er in de wereld gaande is, moeten we er alles aan doen om er een betere plek van te maken".

foto: Facebook

Het gaat nu goed met het hondje, hij had alleen wat mijten en de veterinaire verzorging van het asiel heeft hem snel weer op de been gebracht. Hij werd Hope genoemd. Toen Kareem hem meebracht naar het politiebureau, werd één van de werknemers er meteen verliefd op en besloot hem te adopteren.

Dit zijn de verhalen die we willen verspreiden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt