Griekenland: een doodsbange poedel redt zichzelf van de branden door zichzelf in een oven te verstoppen - BekijkDezeVideo.nl
x
Griekenland: een doodsbange poedel redt…
Hij tatoeert het gezicht van zijn kleine broertje die het syndroom van Down heeft: zodra hij het ziet is het pure emotie De legende van de rode draad: een krachtig amulet om aan de pols te binden om negativiteit weg te jagen

Griekenland: een doodsbange poedel redt zichzelf van de branden door zichzelf in een oven te verstoppen

15 Augustus 2018 • Door Janine
9.162
Advertisement

De vuren van deze zomer hebben Griekenland tot het uiterste gedreven, materieel en geestelijk. Er waren 47 branden door brandstichting, die, beginnend op 23 juli vanuit het gebied ten noordoosten van Athene, Oost-Attica verwoestte, wat de Griekse autoriteiten ertoe bracht de noodtoestand uit te roepen en de hulp van de Europese Unie te vragen. Ter herinnering aan de slachtoffers - momenteel 91 mensen, maar helaas voorbestemd om hoger uit te komen- is nationale rouw uitgeroepen. Daarom springen, geconfronteerd met zoveel ellende, er enkele verhalen met een gelukkig einde uit met de hoop dat ze in de harten van mensen stralen, en viral gaan: zoals de redding van een poedel.


Pubblicato da Artemis Kyriakopoulou su Giovedì 26 luglio 2018

We bevinden ons in Mati, de stad die helaas symbool is geworden van de branden die Griekenland hebben getroffen. Hier vonden reddingswerkers in een bos een hond, verborgen in een barbecue-oven. Het gaat om een poedel die, achtervolgd door de vlammen, een onverwachte schuilplaats heeft gevonden in dit picknickgebied. De hond was volledig bedekt met as en stof, in zeer erbarmelijke omstandigheden, maar in ieder geval in het gezelschap van zijn vermeende broer.

Het kostte hen twee en een half uur om hem uit de schuilplaats te halen die zijn leven redde en uiteindelijk werden de twee dieren naar een dierenarts gebracht.

De video die je ziet, is gemaakt door reddingswerkers en ging het internet over: het was niet moeilijk om snel een nieuw thuis voor de hond te vinden; de schok van de brand was echter zo groot dat hij er niet aan kon wennen, en hij is nu weer in het dierenasiel.

De poedel - en zijn broer - behoren tot de honderden gewonde dieren (350) - volgens een dierenarts van Vets Volunteers Action - die gered zijn tussen Mati en Kineta.

 

Pubblicato da Artemis Kyriakopoulou su Giovedì 26 luglio 2018
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt