Een politiecommando onthult de onfeilbare "truc" om boetes te voorkomen: houd je aan de limiet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een politiecommando onthult de onfeilbare…
Brandweerlieden waarschuwen om nooit plastic flessen in de auto achter te laten: ze kunnen brand veroorzaken Opa's en oma's die bezig zijn met kleinkinderen leven langer: een onderzoek bevestigt het!

Een politiecommando onthult de onfeilbare "truc" om boetes te voorkomen: houd je aan de limiet

Door Skip Tromp de Haas
35.510
Advertisement

Je aan de maximale snelheid houden zou voor iedereen een deugdelijke norm moeten zijn, want nog al maar al te vaak trappen bestuurders het gaspedaal te diep in, met gevolgen die wel zijn voor te stellen. Om het probleem te beperken, gebruiken plaatselijke autoriteiten de enige oplossing die lijkt te werken, en wel door automobilisten in hun buidel te laten tasten.

Een boete krijgen omdat je te hard gereden hebt, is nogal vervelend, vooral tijdens een reis, omdat het een flinke hap kan nemen uit je huishoudelijk budget. Er is echter een ongelofelijk efficiënt "trucje" om geen boetes te krijgen. En de truc werd nog wel verspreid via de pagina van een Frans politiebureau.

In het bericht, waarin afbeeldingen van snelheidsbordjes staan, worden de drie stappen van deze geweldige truc uitgelegd:

😉[ASTUCE]😉 HUMOUR Cette dernière toute simple empêchera les forces de l'ordre de vous donner une amende pour excès de...

Pubblicato da Gendarmerie de l'Oise su Giovedì 1 febbraio 2018

1 - Let op de weg en bekijk de bordjes waarop de maximale snelheden staan, aandachtig. Onthoud het getal dat staat aangegeven, of je nou met de fiets bent, te voet of met de auto.

2 -Let op de snelheidsmeter in je auto. Doorgaans zit deze in het dashboard voor de stoel van de bestuurder. De pijl van de snelheidsmeter geeft aan hoe hard je auto rijdt. In nieuwere auto's wordt de snelheid aangegeven in getallen op een schermpje dat ook in het dashboard zit.

3 - De laatste fase van de truc is het moeilijkst: zorg ervoor dat de snelheid die wordt aangegeven op de snelheidsmeter, niet boven het nummer uitkomt dat je op het bordje hebt gezien! Zo kunnen flitspalen je niks maken!

Verrassend genoeg is deze simpele truc alleen bekend bij een klein aantal mensen. Als je deze adviezen opvolgt zal je nooit meer een snelheidsboete betalen... en zullen de wegen voor iedereen veel veiliger zijn!

Het is een humoristisch bericht natuurlijk en hebben we ons allemaal een beetje bij de neus laten nemen. Maar het is een grap voor een goed doel! Door deze "val" in de truc, weten duizenden mensen weer dat veiligheid op de weg heel BELANGRIJK is. Draag ook bij door deze uiterst belangrijke fatsoensnorm te delen!

Tags: Auto'sKomischeNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt