21 ouders die sluwe listen bedacht hebben om hun kinderen rustig te houden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
21 ouders die sluwe listen bedacht hebben…
Een vrouw maakt poppen met dezelfde handicaps als de kinderen: wanneer ze die krijgen, zijn de reacties ontroerend 5 dingen die energie van je wegnemen

21 ouders die sluwe listen bedacht hebben om hun kinderen rustig te houden

Door Janine
9.224
Advertisement

De kinderwereld is magisch: dat wil zeggen, in hun ogen gelden dezelfde wetenschappelijke, rationele wetten niet, en - nog wonderbaarlijker - alles moet worden ontdekt, met behulp van de zintuigen en met de onmisbare hulp van volwassenen.

Op deze manier betekent ouder zijn in de eerste plaats weten hoe je hun eigen betoverende dimensie kunt zien, en bovenal, gebruikmakend van alle verbeeldingskracht en creativiteit die er is.

Het resultaat is verzekerd - en ook leuk, zoals blijkt uit de ervaringen van sommige ouders die we hieronder laten zien.

1. De geniale voorloper van de kinderstoel

2. "Ik heb onze 8-jarige dochter ervan overtuigd dat ik het geluid van stilte haat, dus elke keer dat ze boos op me is, is ze stil"

Advertisement

3. Als het de beurt is aan pappa om haar de fles te geven

4. "Op dit moment ben ik die vader die verstoppertje speelt met mijn dochter, dus ik kan lekker uitrusten terwijl ze denkt dat ze de "perfecte" schuilplaats heeft gevonden".

5. Dit is wat er in huis gebeurt als het te warm is om buiten te spelen

Advertisement

6. "Als kind ging ik naar de kleuterschool. Op een dag wilde ik daar niet heen, mijn moeder zei dat als ik vijf dagen zou wachten, ze me dan TWEE vrije dagen zou geven." Ik was blij en accepteerde"

7. Een nieuwe manier om kinderen ergens heen te krijgen terwijl ze dat niet willen

Advertisement

8. "Als je de pizzabezorger vertelt "Heel erg bedankt, je maakt ons pyjama-feestje fantastisch!" wanneer jij en je kind de deur in pyjama opendoen, transformeer je je van de moeder die niets voor elkaar krijgt in die moeder die themadagen bedenkt".

9. "Mijn zoon heeft wat crème op zijn elleboog. Ik zei hem om het op te likken. Je zou me slecht kunnen noemen, maar het waren hilarische minuten".

Advertisement

10. "Vandaag kan het wifi-wachtwoord worden ontgrendeld door een foto van de schone keuken naar mama te sturen. Deze foto moet een pakket crackers op de thermostaat bevatten (om te voorkomen dat eerdere foto's opnieuw worden gebruikt)"

11. "Pappa gaf me een kerstkaart waarop stond "je was altijd al mijn favoriete zoon". Ik vertelde het mijn broer die zei dat hij dezelfde kaart had gekregen"

12. Als de kinderen steeds de box uit willen, dan maak je hem groter

13. "Mijn 4-jarige zoon: Wanneer ben ik jarig? En ik: volgend jaar. Hij: Wat geef je me als ik me goed gedraag? Ik: We zullen zien"

14. "Ik heb mijn vader een foto gestuurd dat ik zijn taart at, en hij heeft de koelkast op slot gedaan"

15. "Wanneer je je kinderen straft, pak hun electronische apparaten dan niet af. Haal hun opladers weg en kijk naar de angst in hun ogen terwijl de batterij langzaam leger wordt"

16. Een mooie honkbalknuppel is het beste cadeau voor je dochter

17. "De enige manier om er zeker van te zijn dat mijn zoon 2 Oreo koekjes eet, is dat ik de andere 15 vòòr hem opeet"

18. Een manier om kinderen teleur te stellen

19. "Als je moe en erg slaperig bent, en je hebt nogal luidruchtige kinderen, zeg hen dan om over een half uur wakker te worden om te beginnen met opruimen. Ze zullen er alles aan doen om je niet wakker te maken"

20. Een voorbeeld van een goede leugen die ouders hun kinderen vertellen: "Als de ijswagen muziek speelt, betekent dat dat ze op zijn"

21. "Toen ik een kind was, had mijn vader de zogenaamde bonenpot. Het was een pot vol bruine en zwarte bonen. Telkens als we ons misdroegen, nam hij er een weg en vertelde ons dat als de pot leeg was, de wereld zou vergaan."

Deze ouders hebben echt alles uit de kast gehaald om hun kinderen bezig te houden, of om een grap uit te halen. Heb je ook vergelijkbare ervaringen meegemaakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt