Het kind blijft naar de mobiele telefoon van de man gluren, dus geeft hij hem zijn telefoon en laat hem in zijn plaats spelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Het kind blijft naar de mobiele telefoon…
Als je de reactie van het meisje ziet wanneer ze ontdekt dat ze geaopteerd is zal het onmogelijk zijn je tranen te stoppen De 10 wetten van karma: om een leven in vrede en harmonie te leiden

Het kind blijft naar de mobiele telefoon van de man gluren, dus geeft hij hem zijn telefoon en laat hem in zijn plaats spelen

03 September 2018 • Door Janine
249.079
Advertisement

Het gebeurt soms dat mensen ons verrassen. In een grote stad kan het moeilijk zijn om de kleine gebaren op te merken die, naast dat we ze leuk vinden, ook het hart kunnen warmen vanwege hun puurheid.

De man in de video had zeker niet verwacht dat zijn rit in de metro zou veranderen in een video die viral ging: nog minder verwachtte hij dat het vanwege een kind zou zijn dat naast hem zat, nieuwsgierig kijkend op de smartphones van de andere mensen. Kijk wat er in de metro van New York is gebeurd.


Een man, wiens identiteit niet bekend is, speelde met zijn smartphone terwijl hij in de metro zat, toen hij voelde dat hij door iemand anders in de gaten werd gehouden.

Hij besefte dat het de ogen van het kind dat naast hem zat waren. De aandacht van het kind werd getrokken door het spel, dat hij waarschijnlijk veel interessanter vond dan de man zelf.

Aanvankelijk bleef de man spelen en negeerde de nieuwsgierigheid van het kind. Maar toen hij zag dat de jongen echt bij het spel betrokken was, koppelde hij de oortelefoon los en gaf de smartphone aan het kind.

Het kind, met ongelovige ogen, bedacht zich geen twee keer en pakte de smartphone aan en zette het spel voort. De man keek rond alsof er niets gebeurt was, en hij had er geen idee van dat hij door een andere passagier in de metro werd gefilmd die de video vervolgens op sociale netwerken heeft gezet.

De video is de wereld rondgegaan en het gebaar van de man, de spontaniteit waarmee hij zijn telefoon aan de jongen gaf, bleef niet onopgemerkt: iedereen die de video heeft gezien raakte erdoor ontroerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt