Ze stal geld uit de kassa: de winkeleigenaren leren haar een les door er een muizenval in te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze stal geld uit de kassa: de winkeleigenaren…
China: een vrouw valt flauw en haar hond staat erop om in de ambulance te stappen en haar naar het ziekenhuis te brengen Kinderen geen respect leren geven voor dieren kan zeer trieste gevolgen hebben

Ze stal geld uit de kassa: de winkeleigenaren leren haar een les door er een muizenval in te doen

Door Janine
22.236
Advertisement

Het aantal winkeldiefstallen zijn ongetwijfeld afgenomen - vanwege de steeds toenemende veiligheidsmaatregelen die winkeliers nemen - maar er zijn nog altijd mensen die de kennis van de eigenaar op de proef proberen te stellen. De techniek is altijd hetzelfde: ze maken gebruik van een moment van chaos om hun handen op de kassa te leggen of strategieën te implementeren om winkeliers af te leiden.

De vrouw die in het geheim in de video is opgenomen, gebruikt een techniek die net zo gevaarlijk en risicovol, als eenvoudig en effectief is: ze voert namelijk een gesprek met de eigenaar van de winkel terwijl ze in de kassa graait.

De eigenaar moet een regelmatig verdwijnen van het geld uit de opbrengst hebben opgemerkt, wat hem er uiteindelijk van heeft overtuigd een verborgen camera te installeren - waarschijnlijk een smartphone.

De winkelier zet de camera aan wanneer de vermeende dief de winkel binnenkomt: hij weet nog niet of het echt deze vrouw is die het geld steelt, maar hij besluit het voor de zekerheid te filmen.

Hij besluit echter ook om het geld niet opnieuw te laten stelen en vervangt het geld door een muizenval: wanneer de vrouw haar handen in de la legt, zal ze een verrassing vinden, en niet in contanten!

Advertisement

De vrouw begon te praten terwijl ze haar arm naar de kassa uitstrekte: ze opende de la... en viel in de val! Waarschijnlijk verwachtte ze het niet, gezien de sprong die ze maakte op het moment dat de klem op haar vingers terechtkwam.

Bij het lawaai dat ze maakte, identificeerde de winkelier de dief en liep naar de kassa: de vrouw deed de val af en met een excuus ging ze weg. We weten niet of de man daarna het bewijs naar de politie heeft gebracht, maar we kunnen wel zeggen dat de dief heeft gehad wat ze verdiende!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt