Man loopt 's nachts de deur uit om taco's te eten: hij was op dieet

Janine image
door Janine

22 December 2022

Man loopt 's nachts de deur uit om taco's te eten: hij was op dieet
Advertisement

Velen van ons zullen wel eens wat meer op ons eten willen letten en op dieet willen gaan. Of het nu om esthetische redenen is of omdat je gezondheid het vereist, het is niet altijd gemakkelijk om in deze richting te gaan en het weerstaan ​​van verleidingen kan erg ingewikkeld zijn. Laten we eerlijk zijn: wie heeft zich tijdens een reis naar gewichtsverlies niet minstens één keer laten gaan en iets extra's gegeten?

We weten niet hoe het met jou zit, maar de hoofdpersoon van dit verhaal kon het niet laten en maakte een merkwaardig en erg grappig gebaar. Laten we er samen achter komen.

via @mitzyornelas18/Tik Tok

Advertisement
@mitzyornelas18/Tik Tok

@mitzyornelas18/Tik Tok

Mitzy Ornelas is een jonge Mexicaanse die in Lázaro Cárdenas, Michoacan De Ocamp, woont en meer dan 6 miljoen gebruikers op internet heeft vermaakt door het delen van een werkelijk hilarisch moment met haar vader in de hoofdrol. Volgens wat ze zei, was de man al een tijdje op dieet, toen hij de verleiding niet kon weerstaan en voedsel at dat buiten zijn dagelijkse dieet om ging. Als je denkt dat dit allemaal thuis gebeurde en onder de ogen van iedereen, dan heb je het mis.

In feite ging de man 's avonds de deur uit en "rende weg" van huis om naar een kiosk in de buurt te gaan en te genieten van heerlijke taco's, om zijn eetlust te stillen. Jammer dat het werd ontdekt door zijn dochter en dat ze het moment vereeuwigde in een hilarische video die op sociale media werd gedeeld. De clip toont niet alleen de man die snel probeert te betalen om niet ontdekt te worden bij de kiosk, maar eenmaal bereikt en op heterdaad betrapt, moet hij zijn dochter ook om geld vragen omdat hij niet genoeg bij zich had.

Advertisement
@mitzyornelas18/Tik Tok

@mitzyornelas18/Tik Tok

De afbeeldingen gingen het web rond en werden in totaal meer dan 6 miljoen keer bekeken en kregen een groot aantal reacties. Velen vonden het leuk om een ​​bericht achter te laten waarin ze hetzelfde gevoel deelden dat ze wilden "ontsnappen" aan de dieetroutine en vele anderen die probeerden er leuke grappen over te maken. "Ik weet zeker dat het dieet van 8 tot 22 is" - schrijft een gebruiker; “Ook mijn moeder maakte lichte en gezonde smoothies voor mijn vader en op een dag zag ze hem tijdens het rijden iets bij een kiosk eten”; "Deze man vertegenwoordigt iedereen die aanstaande maandag met het dieet gaat beginnen."

Een leuke en grappige manier om te lachen om menselijke zwakheden en om solidariteit te tonen met degenen die zich op alle mogelijke manieren proberen te verzetten voor heerlijke borden met eten, maar dat blijkbaar gewoon niet kunnen.

Heb je jezelf ooit in een soortgelijke situatie bevonden?

Advertisement