In Rusland lanceert een schoonheidssalon een nieuwe mode: nagels met hair extensions - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In Rusland lanceert een schoonheidssalon…
Een jonge moeder legt uit wat die zwarte vlekken op aankleedkussens in openbare gelegenheden zijn... en wat te doen als we ze vinden 12 foto's van mensen die zeker niet de onderscheiding van beste ouder van het jaar hebben gekregen

In Rusland lanceert een schoonheidssalon een nieuwe mode: nagels met hair extensions

11 Oktober 2018 • Door Janine
7.723
Advertisement

Of het nu vanwege de veelgebruikte nail art is, of vanwege de mode waar geen centimeter van je lichaam kan bestaan dat niet is onderworpen aan een esthetische behandeling: nagels worden steeds kleurrijker, gedecoreerder en langer. Ze zijn er in alle kleuren en vormen, maar als je denkt dat je alles hebt gezien... heb je het mis. Het is opnieuw het Russische schoonheidscentrum Nail Sunny om een nieuwe provocatie te lanceren: nagels met hair extensions.

Het publiek is opnieuw verdeeld: er zijn mensen die deze nagels grappig vinden - net zoals die in de vorm van tanden, in de vorm van maiskolven of handen - en degenen die dit alles walgelijk vinden.

Zoals gewoonlijk is de procedure om dit soort absurde nagels - laten we wel wezen - te maken lang en bewerkelijk. Je begint met een laag zwart glazuur, daarna ga je verder met de zorgvuldige toepassing van de extensions.

We weten niet hoe comfortabel het is om dagelijkse activiteiten uit te voeren - zelfs de minst veeleisende - en met welke moed je ze aan het publiek toont: maar de Russische nagelsalon is het weer gelukt, door het lanceren van een nieuwe mode!

Tags: WTFAbsurdMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt