In Rusland lanceert een schoonheidssalon een nieuwe mode: nagels met hair extensions

Janine image
door Janine

11 Oktober 2018

In Rusland lanceert een schoonheidssalon een nieuwe mode: nagels met hair extensions
Advertisement

Of het nu vanwege de veelgebruikte nail art is, of vanwege de mode waar geen centimeter van je lichaam kan bestaan dat niet is onderworpen aan een esthetische behandeling: nagels worden steeds kleurrijker, gedecoreerder en langer. Ze zijn er in alle kleuren en vormen, maar als je denkt dat je alles hebt gezien... heb je het mis. Het is opnieuw het Russische schoonheidscentrum Nail Sunny om een nieuwe provocatie te lanceren: nagels met hair extensions.

Advertisement

Het publiek is opnieuw verdeeld: er zijn mensen die deze nagels grappig vinden - net zoals die in de vorm van tanden, in de vorm van maiskolven of handen - en degenen die dit alles walgelijk vinden.

Advertisement

Zoals gewoonlijk is de procedure om dit soort absurde nagels - laten we wel wezen - te maken lang en bewerkelijk. Je begint met een laag zwart glazuur, daarna ga je verder met de zorgvuldige toepassing van de extensions.

We weten niet hoe comfortabel het is om dagelijkse activiteiten uit te voeren - zelfs de minst veeleisende - en met welke moed je ze aan het publiek toont: maar de Russische nagelsalon is het weer gelukt, door het lanceren van een nieuwe mode!

Advertisement