Een meisje schrijft naar de werkgever van haar vader om hem meer vakantie te geven: dit is het antwoord van de man

Janine image
door Janine

16 Oktober 2018

Een meisje schrijft naar de werkgever van haar vader om hem meer vakantie te geven: dit is het antwoord van de man
Advertisement

Tegenwoordig moeten we ons aanpassen aan werkritmes die ons vaak dwingen momenten samen met onze familie op te offeren. Vooral tijdens cruciale perioden voor bedrijven begint overwerk zich op te hopen en worden we gedwongen om af te zien van vakanties en feestjes die we gewoonlijk met het gezin doorbrengen. Voor een kind moeten het hele moeilijke momenten zijn en om die reden heeft de hoofdpersoon van dit verhaal besloten om zelf een brief te sturen naar haar vaders werkgever.

Advertisement

1.

1.

Pinterest

Dit meisje is de protagonist geworden van een heel lief gebaar om met haar vader zijn verjaardag door te brengen. Wanneer je voor grote bedrijven werkt, komt je gezin vaak op de tweede plaats te staan om jezelf fulltime aan het werk te wijden, wat frustrerend kan zijn voor een kind. Daarom besloot Katie naar het bedrijf waar haar vader werkte te schrijven om iets heel bijzonders te vragen. Het bedrijf in kwestie is niemand minder dan Google.

"Geachte Google, kunt u ervoor zorgen dat papa woensdag vrij is van zijn werk? Want papa heeft alleen op zaterdag vrij. Van Katie.

P.S: Het is zijn verjaardag

P.P.S: Het is zomer... "

Advertisement
Pinterest

Pinterest

De reactie van de Amerikaanse kolos liet niet op zich wachten en Daniel Shiplacoff, de baas van haar vader, moest wel op deze verrassende manier antwoorden.

"Lieve Katie, dank je wel voor je bericht en verzoek. Je vader heeft hard gewerkt door veel fantastische dingen voor Google en miljoenen mensen in de wereld te ontwerpen. Ter gelegenheid van zijn verjaardag, met het besef dat het belangrijk is om deze dag vrij te nemen, geven we hem de hele eerste week van juli vrij.

Veel plezier!"

Meneer Shiplacoff wilde de wens van het meisje in vervulling laten gaan! Vooral nadat Katie op zeer overtuigende wijze schreef over iets belangrijkers dan werk, zoals haar vaders verjaardag en de zomervakantie. Het meisje slaagde erin om het meeste uit deze situatie te halen door haar vader niet alleen een dag maar een volledige week vakantie toe te wijzen. De vader zal zeker trots zijn geweest op zijn dochter en blij zijn met het ontvangen geschenk, maar waarschijnlijk is degene die het meest gelukkig was door dit verhaal de kleine Katie!

Advertisement