Dit zijn de 6 meest geduldige sterrenbeelden van de dierenriem: hiervan is er één in het bijzonder het meest zen!

Janine image
door Janine

24 Oktober 2018

Dit zijn de 6 meest geduldige sterrenbeelden van de dierenriem: hiervan is er één in het bijzonder het meest zen!
Advertisement

Geduld is een gave die niet alle mensen in gelijke mate hebben: er zijn mensen die het met weinig verliezen, zij die erin slagen om situaties met Zen te beheersen. Geduldig zijn of niet, zou kunnen afhangen van het sterrenbeeld: in het bijzonder zijn er 6 die als bijzonder kalm worden beschouwd.

En beschouw je jezelf als geduldig? Komt jouw personage overeen met wat de beschrijving over het sterrenbeeld zegt?

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

Tweelingen: cijfer 7/10

Tweelingen combineren geduld met zelfironie: ze kunnen niet alleen objectief vervelende situaties meer verdragen dan anderen, maar ze hebben ook het vermogen om ze om te zetten in iets komisch. Tweelingen zijn die mensen die als er iets gebeurt eerst lachen om de schade die ze hebben aangericht en dan nadenken over het vinden van een oplossing!

Vis: cijfer 8/10

Voor Vissen betekent geduldig zijn echter kieskeurig zijn: dit teken denkt veel aan de details en wanneer hij een taak moet uitvoeren, neemt hij er de voorkeur aan alle beschikbare tijd te nemen om het uit te voeren. Naast dat het zeer geduldige mensen zijn, zijn Vissen ook constant met de tijd.

Boogschutter: cijfer 9/10

Voor de Boogschutter is geduld een fundamenteel ingrediënt in het omgaan met interpersoonlijke relaties. Het is bekend, met vrienden en kennissen moet je vaak "laten gaan": de Boogschutter is hier heel goed in. Hij neemt het zelden persoonlijk op en tolereert het gedrag van anderen - zelfs de weinig correcte - veel meer dan de andere tekens.

 

Advertisement
numerologysign/Flickr

numerologysign/Flickr

Weegschaal: cijfer 6/10

Weegschaal is de laatste van de sterrenbeelden wat betreft geduldig zijn: desondanks is het een rustig teken, in staat om met sereniteit het juiste moment af te wachten of een fout goed te maken. Ook als het gaat om het uitvoeren van iets langs, brengen Weegschalen al hun vasthoudendheid naar voren.

Stier: cijfer 9/10

Empathie, geduld, kalmte: dit zijn de kenmerkende eigenschappen van de Stier, die niet alleen een van de meest geduldige sterrenbeelden is, maar ook iemand die vriendschappen beter onderhoudt: een Stier is altijd aanwezig om te luisteren zonder te oordelen, om een schouder te bieden om op te huilen en goed advies te geven. We zouden allemaal minstens één vriend van dit sterrenbeeld moeten hebben!

Waterman: cijfer 10/10

Zonder enige twijfel is de Waterman het meest geduldige sterrenbeeld ooit. Op het werk, in de liefde, in vriendschappen, in het privé-leven; de Waterman is het ultieme voorbeeld van geduld. Watermannen verspreiden rust en sereniteit, ze worden bijna nooit boos, maar ze beheren conflicten met filosofie. De manier waarop ze erin slagen om zelfs in de meest nerveuze situaties helder te blijven, is om jaloers op te zijn!

Advertisement