Een vrouw geeft als wraak de hond van haar ex geen eten: wanneer hulp arriveert, zijn ze verbluft

Janine image
door Janine

31 Oktober 2018

Een vrouw geeft als wraak de hond van haar ex geen eten: wanneer hulp arriveert, zijn ze verbluft
Advertisement

In het leven kunnen zeer moeilijke momenten voorkomen, zoals het plotselinge einde van een relatie, die onze zelfbeheersing en onze integriteit testen. In deze gevallen kan het opzij zetten van redelijkheid en het doen van "riskante" dingen begrijpelijk en ook nuttig zijn als afleiding, zolang je geen kwaad doet aan anderen, of het nu om mensen of dieren gaat!

Het verhaal dat we je vertellen gaat hier over: iemand die een groot ongenoegen heeft geleden... en heeft besloten wraak te nemen op een hulpeloos wezen.

Advertisement

Het einde van een relatie kan, zoals we al zeiden, heel traumatisch zijn. Elizabeth Lena James, een vrouw uit South Carolina (VS), weet dat heel goed, die slecht om kon gaan met de breuk met haar ex-vriend. De man, die snel het huis verliet waar het paar woonde, liet om wat voor reden dan ook zijn hond achter, een 16 maanden oude mastiff, waarschijnlijk denkend dat zij ervoor zou zorgen. Maar misschien had hij de woede van de vrouw waarmee hij leefde onderschat: woedend op zijn ex stopte ze gewoon met het eten geven van de arme hulpeloze hond.

Je zou denken dat het een simpele vergeetachtigheid of verwaarlozing was, gezien de moeilijke tijd die de vrouw doormaakte, maar zo was het niet: er waren andere honden in haar huis en die gaf ze regelmatig te eten. Ze had opzettelijk besloten wraak te nemen op haar ex door zijn hond uit te hongeren.

Advertisement
Pubblicato da Penny Ross su Sabato 18 agosto 2018

Gelukkig bestaat er echter niet alleen onverschilligheid en kwaad in de wereld. Dankzij aanwijzingen, klopten de autoriteiten op de deur van de vrouw en stelden de omstandigheden van het dier vast. Ze werd onmiddellijk aangeklaagd, de hond werd naar een kliniek gebracht onder toezicht van The Rescue Dogs Rock NYC.

Hij was letterlijk vel over been, at niet en dronk niet en had talloze parasieten. Hij werd onmiddellijk kunstmatig gevoed, in de hoop dat zijn lichaam erop zou reageren.

En dat was zo! Al in de eerste week gaf het bloed tekenen van herstel: de rode bloedcellen begonnen te regenereren en de weefsels hervonden hun kracht. Na ongeveer 2 maanden was de mooie hond klaar voor adoptie. Er werd gekozen voor een geschikt gezin en de mastiff kon eindelijk aan zijn nieuwe leven beginnen.

Gabe to the Rescue/Facebook

Gabe to the Rescue/Facebook

We willen dit trieste verhaal - met een goed einde - afsluiten met deze foto: een prachtige spelende hond, die in zijn nieuwe thuis rent, en een vreselijke ervaring achter zich laat. Hij had een slachtoffer van menselijke slechtheid kunnen zijn, maar gelukkig zijn er nog steeds zoveel liefdevolle mensen in de wereld, die tegenover lijden besluiten niet de andere kant op te kijken...

Advertisement