De 5 dingen die een gevoelig persoon echt nodig heeft om gelukkig te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De 5 dingen die een gevoelig persoon…
17 stellen die samen een weg hebben ingeslagen en bewezen dat liefde elke moeilijkheid kan overwinnen De Magie van een Omhelzing - Pablo Neruda beschrijft ons beter dan anderen de kracht en de betekenis van een omhelzing

De 5 dingen die een gevoelig persoon echt nodig heeft om gelukkig te zijn

Door Janine
30.608
Advertisement

Gevoeligheid is een vermogen dat iedereen heeft, in meer of mindere mate. Soms worden gevoelige persoonlijkheden als "negatieve" of zwakke mensen beschouwd. Je wordt niet gevoelig met de tijd, je wordt ermee geboren en om deze reden beschouwen velen het als een zeldzaam geschenk dat aan het verdwijnen is. Degenen die gevoelig zijn hebben net dat beetje meer, ze zijn in staat om dingen te begrijpen die niemand anders zou begrijpen, maar om echt gelukkig te zijn hebben ze deze 5 dingen nodig.

1. Tijd alleen doorbrengen

Gevoelige mensen moeten af en toe een pauze nemen om de gebeurtenissen van de dag te verwerken. Wees niet verbaasd als ze liever alleen of met hun partner een rustige avond doorbrengen in plaats van met een groep vrienden op een drukke plek.

2. Gas terug nemen

foto: Pixabay

Ze hebben een langzaam ritme nodig dat hen in staat stelt om na te denken over de te nemen beslissingen, daarom is een hectisch leven waardoor ze zich gehaast voelen niet geschikt voor hen. Degenen die gevoelig zijn, laden hun batterijen op op ongeplande dagen van de week, zoals op zaterdagochtend wanneer geen enkele druk op hen uitgeoefend wordt.

Advertisement

3. Groene ruimten

Natuur en groene ruimten helpen vooral bij zeer gevoelige mensen de geestelijke gezondheid. Degenen die in grote steden wonen, kunnen na een week werken last hebben van overbelasting door stress, snelheid en chaos die kenmerkend zijn voor metropolen. De natuur is de beste remedie om er even van te ontsnappen, gevoelige mensen houden niet alleen van de natuur, ze hebben het ook nodig.

4. Belangrijke liefdesrelaties

foto: Pixabay

Korte, onbelangrijke en oppervlakkige relaties zijn juist die relaties die gevoelige mensen vermijden. Ze zijn zeer selectief in het kiezen van de emotionele banden waarmee ze een intieme relatie kunnen delen. Dit soort mensen zijn zich bewust van hun behoeften en ook van die van de persoon van wie ze houden, daarom behoren ze tot de beste partners die je je ooit zou kunnen wensen!

5. Mensen die hen waarderen zoals ze zijn

foto: Pixabay

Voor gevoelige mensen is het moeilijk om hun emoties te verbergen, ze zullen altijd hun woede of geluk tonen. Om deze reden is het essentieel om vrienden en collega's te hebben die de emotionele aard van dit soort mensen tolereren. Erkend en gewaardeerd worden door anderen is waarschijnlijk een van de dingen waar ze het meest om geven.

Als je bijzonder gevoelige mensen kent, pas dan op dat je zijn gevoelens niet kwetst!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt