5 kenmerken die van een Stier een geweldige vriend maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 kenmerken die van een Stier een geweldige…
Het kiezen van zwarte kleding kan enkele aspecten van je persoonlijkheid suggereren Volgens een Japanse studie is er niets mis met het behandelen van de hond als gezinslid

5 kenmerken die van een Stier een geweldige vriend maken

Door Janine
20.973
Advertisement

Elk sterrenbeeld heeft zijn sterke en zwakke punten. Er zijn er bijvoorbeeld die worden gekenmerkt door een zeer sterke persoonlijkheid en daarom geschikt zijn om door te breken in de werkwereld, terwijl anderen meer geschikt zijn voor een sentimenteel leven en de liefde. Wie het sterrenbeeld Stier heeft staat niet alleen bekend om zijn koppigheid, maar ook om een van de beste vrienden te zijn die iemand zich maar kan wensen. Hier zijn de 5 belangrijkste redenen waarom je een "Stier" als vriend zou willen hebben.

foto: Pixabay

1. Ze zijn loyaal. Het is een van de meest trouwe tekens van de dierenriem en daarom hechten ze waarde aan belangrijke relaties op basis van wederzijds respect en liefde. Dit gevoel heeft soms ook de overhand over de spreekwoordelijke koppigheid.
2. Ze accepteren vrienden om hoe ze zijn. Het is een van de minder "kritische" tekens maar dit betekent niet dat ze je hun mening zullen onthouden! Hun advies zal alleen dienen om je te helpen en om deze reden zijn zij uitstekende supporters.

foto: Pixabay

3. Ze weten wat er echt toe doet. Ze weten dat relaties een van de belangrijkste dingen in het leven van mensen zijn, dus ze zullen hard werken om volledig transparante en oprechte vrienden te zijn.
4. Ze kunnen niet koppiger zijn! Dit is misschien het punt waar iedereen zich al bewust van was. Koppigheid kan negatief maar ook positief zijn... Als je hulp nodig hebt kun je altijd op een Stier rekenen, die op elke manier probeert om je probleem op te lossen!

Advertisement

5. Ze hebben een groot gevoel voor humor. Ze zijn onverwacht grappig en hun lach is aanstekelijk. Een Stier weet dat het leven te kort is om niet te lachen!

Wat kunnen we nog meer zeggen, we willen allemaal minstens één vriend of vriendin van het sterrenbeeld Stier in ons leven hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt