5 goede redenen waarom je met je verjaardag beter een reis kunt maken in plaats van een feest te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 goede redenen waarom je met je verjaardag…
De politieagent stopt de auto als hij een kind ziet dat alleen in de tuin speelt: zijn eenvoudige gebaar ontroert de buurt 5 kenmerken van de Steenbok die je waarschijnlijk niet kende

5 goede redenen waarom je met je verjaardag beter een reis kunt maken in plaats van een feest te geven

24 November 2018 • Door Janine
3.401
Advertisement

Elk jaar sta je voor hetzelfde probleem, namelijk de organisatie van een verjaardagsfeest. De keuze van plaats, menu, welke mensen je moet uitnodigen, en om maar niet te spreken over de nasleep de volgende dag, met alle vermoeidheid en fysiek ongemak veroorzaakt door de uitspattingen van de avond ervoor. Maar zou het niet eenvoudiger zijn om een koffer te pakken, een bestemming te kiezen, een geliefde te vragen om met je mee te gaan en er een paar dagen tussenuit te gaan? Hier zijn de 5 redenen waarom het beter is om een weekend weg te gaan in plaats van je verjaardag te vieren met een feest.

foto: Pixabay

1. Reizen is veel gezonder dan de buitensporigheden van een feestje! Je zult vast weleens hebben meegemaakt dat je tijdens een feest hebt overdreven met eten en alcohol. Je loopt het risico om wakker te worden met ernstige migraine en maagklachten. Het is veel beter om te ontspannen aan het strand of te genieten van een adembenemend uitzicht!
2. De uitgaven worden onder controle gehouden. Wanneer je een verjaardagsfeestje organiseert, riskeer je altijd meer geld uit te geven dan nodig is, met het risico dat je geld weggooit aan dingen die waarschijnlijk nooit zullen worden geconsumeerd. Wanneer je in plaats daarvan een reis organiseert, weet je precies wat je uitgeeft en loop je geen risico om onaangename verrassingen op je bankrekening te zien!

3. Een reis duurt langer dan een feest. Een feest geven is leuk, tijd met vrienden doorbrengen laat goede herinneringen achter, maar de gevoelens die een reis je kunnen geven, zijn onvergelijkbaar! Er is nog tijd genoeg om met vrienden uit te gaan, maar om te reizen niet, onthoud dat!
4. Door een reis kun je sterkere banden creëren. Een reis is een manier om nieuwe banden te creëren of om banden die al bestaan te versterken wanneer je met vrienden en familie op reis gaat. Feesten daarentegen zijn chaotische momenten die geen intimiteit toelaten.

Advertisement
foto: Pixabay

5. Even weg van de dagelijkse sleur en je batterijen opladen. Van huis weggaan en even ver weg van de dagelijkse routine, is de beste manier om je geest en energie op te laden. Feesten daarentegen komen je op fysiek en mentaal niveau duur te staan en de volgende dag ben je meer moe dan je daarvoor was.

Uiteraard hoef je niet per se naar exotische plaatsen te gaan en veel geld uit te geven. Ook een stedentrip, naar de thermen of een weekend in een goedkoop en schoon hotel kan belangrijke voordelen hebben voor de gezondheid van de jarige. Als je binnenkort jarig bent, probeer het dan eens op een andere manier te vieren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt