Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt: op de huwelijksdag leest ze de berichten hardop voor in plaats van de belofte - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt:…
Dingen vergeten kan een teken zijn van een bovengemiddelde intelligentie, dat beweert een studie De ontdekking van Vissen: het meest genereuze sterrenbeeld van de dierenriem

Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt: op de huwelijksdag leest ze de berichten hardop voor in plaats van de belofte

20 November 2018 • Door Janine
363.996
Advertisement

De huwelijksdag is meestal een intense dag vanuit emotioneel oogpunt en wat betreft stress. De verwachtingen van de gasten zijn hoog, het bruidspaar wil dat alles verloopt zoals gepland, om nog maar te zwijgen over de zenuwen voor het altaar op het moment om de beloften uit te wisselen.

Een vrouw beleefde de dag van haar huwelijk met een heel andere nervositeit: ze "vierde" het met de wetenschap dat haar man haar bedrogen had, maar ze besloot wraak te nemen. Dit is wat ze tegenover alle gasten deed.

foto: maxpixel.net

De avond ervoor, terwijl ze het in het gezelschap van haar vriendinnen doorbracht, zette een onbekend nummer op de telefoon haar leven letterlijk op zijn kop. Het nummer had haar een aantal berichten gestuurd die haar man had geschreven naar wat zijn minnares bleek te zijn. Casey, de toekomstige bruid, dacht in eerste instantie dat haar vriendinnen een grap met haar hadden uitgehaald, maar de privégegevens die het onbekende nummer haar had onthuld, deed haar beseffen dat haar man echt een andere vrouw had. Dat verklaarde ineens al die afwezigheden, vertragingen en verdachte oproepen, die te maken hadden met deze persoon van wie Casey de naam niet eens kende.

In een van de laatste berichten schreef de vrouw haar: "Ik zou zo niet met een man trouwen. Jij?" "

De ceremonie, de kerk, de jurk, de gasten, het feest, het restaurant: alles was georganiseerd. Wat moest ze doen? Alles op het laatste moment annuleren zou onmogelijk zijn geweest. Casey besloot toen om wraak te nemen.

Op het moment van de uitwisseling van de beloften tussen man en vrouw reciteerde Casey haar belofte niet, maar las de berichten voor die de man een paar dagen eerder naar zijn minnares had gestuurd:

"Dit weekend. Jij en ik... het gaat gebeuren, hete dingen... neem je beste speeltje mee"

"Je hebt een geweldig lichaam. En je weet het te gebruiken. Ik zou willen dat mijn vriendin de helft van jouw vaardigheden had."

De gasten keken ongelovig toe, bijna net zo ongelovig als Casey de avond ervoor. Om de realiteit van wat er gebeurde te bevestigen, wendde Casey zich tot de genodigden en zei:

"Er zal vandaag geen huwelijk zijn, blijkbaar is Alex niet de persoon die ik dacht dat hij was".

De bruidegom werd spierwit en probeerde Casey's handen te pakken, maar ze verzette zich.

"Ik hou van jullie allemaal en hoe verschrikkelijk het ook is, ik ben blij dat jullie hier vandaag zijn. Er zal geen receptie zijn, maar een viering van eerlijkheid; vind de ware liefde en volg je hart, zelfs als het pijn doet."

Volgens Casey was het feest, hoewel ze had ontdekt dat de man met wie ze zou trouwen haar bedroog, dat volgde op de ceremonie, iets onvergetelijks.

Dus wie heeft uiteindelijk gewonnen en wie heeft verloren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt