De 15 redenen waarom een tante heel belangrijk is in het leven van een kind - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De 15 redenen waarom een tante heel…
4 soorten mensen die je op afstand moet houden, voordat ze je pijn kunnen doen Een kind van 7 maanden sterft doordat hij de oplader van zijn moeder in zijn mond heeft gestopt

De 15 redenen waarom een tante heel belangrijk is in het leven van een kind

22.787
Advertisement

Iedereen kan zeggen dat ze een favoriete tante hebben, ze zijn de perfecte vriendinnen en kunnen ook goed advies geven. Ze zitten een beetje tussen een tweede moeder en een beste vriendin in, een essentieel figuur voor de groei van een kind. Natuurlijk weten we goed hoe belangrijk ouders en grootouders zijn, maar een tante is net dat beetje extra, die combinatie van zorgeloos, begripvol en vrijmoedig, die vaak niet in een moeder en een vader te vinden is. Dit zijn de 15 redenen waarom tantes zo belangrijk zijn voor hun neefjes en nichtjes.

1. Ze staat aan de kant van haar neefjes en nichtjes ten opzichte van de ouders. Je kunt altijd rekenen op de steun van een tante tijdens een discussie omdat ze jouw uitgangspunten kent.
2. Ze kent je vrienden. Het is niet ongewoon dat een tante zo trendy is dat ze 's avonds met een nicht mee uit gaat!
3. Ze houdt onvoorwaardelijk van haar neefjes en nichten. Een tante is een soort van tweede moeder die de beslissing heeft genomen om een vriendin te zijn in plaats van een tante.
4. Je kunt haar vertrouwen. Je kunt elk geheim vertellen, zelfs die waar je met niemand over zou praten. Je kunt er zeker van zijn dat ze het niet doorvertelt en dat ze veilig bij haar zijn.
5. Ze is als een medeplichtige. Ze sluit altijd meer dan één oog en staat altijd aan jouw kant. Ze vertelt je dingen die je nooit had moeten weten en ze heeft vaak dingen gegeven die je niet had moeten krijgen.

foto: Pixabay

6. Ze is een referentiepunt. Je bewondert alles aan haar, haar kracht, haar charisma, haar vermogen om moeder te zijn en tegelijkertijd een vriendin. Ze is een model om naar te verwijzen en het is je mentor.
7. Ze verwent haar neefjes en nichtjes altijd. Je zult nooit een tante met lege handen zien. Want voor haar favoriete neefjes en nichtjes, ongeacht de leeftijd die ze hebben, zal ze altijd een kleinigheidje meebrengen.
8. Zij is degene die je belt als je haar nodig hebt. Ze zal je vertellen wat je moet doen en indien nodig laat ze de boel de boel om je te komen helpen.
9. Ze moedigt je rebellenfase aan. Ondanks haar angst, moedigt ze je aan om de wereld te verkennen en fouten te maken. Zelfs op de moeilijkste momenten zal ze altijd in jou blijven geloven.
10. Zij heeft het laatste woord. Je vertrouwt blindelings op haar, haar mening en haar oordeel omdat ze jou beter kent dan wie ook in de wereld.

Advertisement
foto: Pixabay

11. Ze is een van de belangrijkste mensen. Je denkt altijd aan haar in moeilijke tijden, zij is je beste vriendin en kent je perfect zoals ze je ouders kent.
12. Ze weet je aan het lachen te krijgen. Ze heeft de juiste schouder om op te huilen en stoom af te blazen, je wordt nooit moe van haar en je weet dat je haar op de moeilijkste momenten kunt bereiken.
13. Ze heeft je geholpen de beweegredenen van je ouders te begrijpen. Ze vertelt je elke anekdote, elk emotioneel of gênant verhaal over je ouders. Dit is nuttig om je ouders beter te begrijpen.
14. Zij is degene die je voor het eerst alcohol gaf. Waarschijnlijk heb je voor het eerst een drankje genomen met je tante, nietwaar?
15. Zij is de juiste persoon om advies te vragen over een afspraakje. Een middenweg tussen het advies van je moeder en dat van je vriendinnen. Ze is de meest geschikte persoon om over deze dingen te praten!

Heb je een tante die zich zo met jou gedraagt, of ben jij de tante die iedereen zou willen hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt