Van voren of in profiel: de manier waarop je deze man ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen

Janine image
door Janine

09 December 2018

Van voren of in profiel: de manier waarop je deze man ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen
Advertisement

Visuele spelletjes en optische illusies kunnen, naast het plezier hebben van hun bedrieglijke charme, ons stof tot nadenken geven. Door te analyseren welke details onze aandacht trekken, kunnen we de manier waarop we de werkelijkheid zien en daarom ook onze prioriteiten beter begrijpen.

In dit geval stellen we een vrij eenvoudige optische illusie voor, die niet veel observatie vereist. Het is ongetwijfeld het gezicht van een man, maar je kunt het op twee verschillende manieren zien. Wat je kiest, zal iets over jou onthullen.

Advertisement

Staat de man op de afbeelding recht voor je of zie je zijn profiel?

Staat de man op de afbeelding recht voor je of zie je zijn profiel?

1 - Als je de man frontaal ziet staan, betekent dit dat je hersenen zich veel op zijn ogen concentreren. Dit geeft aan dat je een direct en oprecht persoon bent, vooral als het gaat om het uiten van een positief of negatief oordeel.

Je hebt een open geest en je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar soms waarschuwt je intuïtie je te snel over negatieve mensen, en ben je misschien te streng omdat je niet graag gemanipuleerd wordt.

Over het algemeen ben je echter niet achterdochtig en ga je altijd overal met een positieve instelling op af.

2. Als je het profiel van de man ziet, betekent dit dat je hersenen gericht zijn op de mond en de neus, waardoor contact met de ogen wordt vermeden. Wat betekent dit? Dat je gekarakteriseerd bent door een flinke dosis verlegenheid, ook als je zeker bent van je vaardigheden.

Over het algemeen vind je het niet leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan en dit maakt je ongemakkelijk als het gaat om het ontmoeten van nieuwe mensen. Maar dit heeft ook enkele goede punten, omdat je meer intieme en ware relaties hebt in plaats van duizenden kennissen zonder basis.

Je hebt hele goede ideeën, maar je moet gewoon proberen meer in jezelf te geloven en zo nu en dan je stem te verheffen!

Advertisement