Kleine persoonlijke test: de veer die je het meest aantrekt, kan je enkele aanwijzingen geven over je innerlijke kracht

Janine image
door Janine

15 December 2018

Kleine persoonlijke test: de veer die je het meest aantrekt, kan je enkele aanwijzingen geven over je innerlijke kracht
Advertisement

Ben je je bewust van je specifieke karakter, je kracht of van die eigenschap van je persoonlijkheid die van jou een uniek mens in de wereld maakt? Zelfs de meest zekere persoon op aarde zou waarschijnlijk niet in staat zijn om deze vraag te beantwoorden die een zelfkennis vereist die misschien niemand heeft. Kies met deze persoonlijkheidstest een van de vijf veren op basis van persoonlijke smaak en intuïtie, om erachter te komen wat jouw innerlijke kracht is...

Advertisement

Bekijk deze afbeelding goed en kies de veer die je het meeste aanspreekt!

Bekijk deze afbeelding goed en kies de veer die je het meeste aanspreekt!

  1. Intuïtie. Dit is je innerlijke kracht! Je bent iemand met een sterke intuïtie en vaak laat je je hierdoor leiden waardoor je het zelden verkeerd hebt. In bepaalde situaties, echter, ben je nog steeds van mening dat het hoofd de overhand moet hebben op het hart en om deze reden eindig je met het negeren van wat je intuïtie je zegt. Het beste wat je kunt doen, is op je intuïtie vertrouwen en minder op wat anderen je vertellen.
  2. Vrijgevigheid. Jouw sterke punt is daarentegen vrijgevigheid. Je bent open en beschikbaar voor anderen en je houdt onvoorwaardelijk van degenen om je heen. Ook al is deze eigenschap absoluut normaal voor je, onthoud dat dit voor veel mensen niet zo is! Zorgeloos leven en niet gehecht zijn aan materiële dingen zijn je grote deugden.
  3. Empathie. Jouw "kracht" is empathie! Je kunt begrijpen wat mensen voelen en je maakt je zorgen om de problemen van anderen, het onrecht en het kwaad. Je gelooft dat ongelijkheid het ergste kwaad in de wereld is en je probeert alles te doen om te hopen op een betere wereld.
  4. Creativiteit. Je vermogen om te creëren is je innerlijke kracht, het gaat niet alleen om een sterk artistiek talent, maar ook om oplossingen en manieren voor problemen te creëren en verbindingen te leggen waar geen contactpunten zijn. Je leeft een leven zonder vooroordelen in het teken van vrijheid die soms besmettelijk kan zijn voor de mensen naast je.
  5. Veerkracht. Als je uiteindelijk voor deze veer hebt gekozen, betekent dit dat je een bijzonder veerkrachtig mens bent, dat wil zeggen dat je zelfs uit de moeilijkste situaties positieve lessen kunt trekken. Dit kenmerk is net zo belangrijk voor persoonlijke groei en voor het helpen van de mensen om je heen: je bent een bron van inspiratie en je bent in staat om je vrienden door moeilijkheden heen te loodsen en alles nuttig te vinden wat verkeerd lijkt.

Advertisement