Met je eigen licht schijnen kan de afgunst opwekken van degenen die in de duisternis leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met je eigen licht schijnen kan de afgunst…
Besteed je tijd alleen aan degenen die het verdienen, want die tijd krijg je nooit meer terug 5 redenen waarom mensen die geboren zijn onder het teken Steenbok aanbiddelijke mensen zijn

Met je eigen licht schijnen kan de afgunst opwekken van degenen die in de duisternis leven

09 Januari 2019 • Door Janine
2.532
Advertisement

Mensen die vreugde om zich heen uitstralen zijn besmettelijk en daarom om deze reden geliefd en gewild: ze hebben veel zelfrespect, zijn zelfgenoegzaam en ambitieus - in die zin dat ze zichzelf positief en optimistisch naar de toekomst projecteren, hun dromen realiseren, en tegelijkertijd met vreugde in het huidige moment leven.

Deze innerlijke energie, die hen laat stralen met hun eigen licht, trekt echter ook jaloezie en afgunst aan bij degenen die dat niet hebben: laten we eens kijken wie deze mensen zijn die in duisternis leven en hoe we ermee om moeten gaan, hen te leren om hun eigen licht te ontwikkelen.

Wie zijn die "donkere" mensen?

"Donkere" mensen leven het grootste deel van hun leven in een dimensie van frustratie, woede en jaloezie, waardoor ze niet alleen niet meer kunnen genieten van zichzelf, maar ook niet van anderen. In hun ogen is de hele wereld onecht, opportunistisch en zelfs de gelukkigste situatie verbergt feitelijk een obscuur en corrupt aspect: deze negativiteit waarmee ze alles en iedereen bedekken rechtvaardigt hun pessimisme en hun woede.

Het probleem is dat dergelijke mensen het licht van anderen kunnen aantasten of zelfs uitschakelen, en hen kunnen conditioneren met hun mening. In feite is niemand geboren met het vermogen om een eigen licht te geven: dit wordt elke dag ontwikkeld, met gedrag en een positieve mentaliteit.

Hoe kun je je ontdoen van de duisternis en een eigen licht ontwikkelen?

De eerste stap is begrijpen en accepteren: vaak leiden het besef van schuld en schaamte ons ertoe om streng te zijn tegenover onszelf en onze fouten niet te begrijpen en te vergeven. Zelfbewustzijn is daarom nuttig voor dit doel, om onze angsten te begrijpen zonder onszelf te beoordelen: dit vermindert angst en stress, verlaagt het risico op depressie en verhoogt het gevoel van eigenwaarde - een fundamentele factor in het creatieproces en uitdrukking van het eigen licht.

Eigenwaarde stelt ons in staat onze doelen na te streven en te bereiken, maar het is geen aangeboren eigenschap: het moet constant worden gevoed en beschermd, omdat het - zoals het kind in ons - bevestiging en geruststelling nodig heeft - van gezonde en onvoorwaardelijke liefde.

Advertisement

Hoe moet je omgaan met "donkere" mensen

foto: maxpixel

Als je eenmaal geleerd hebt hoe je moet "stralen", is het goed om niet besmet te raken door een duister persoon; zo doe je dat.

• Als je naar hun negatieve opmerkingen luistert; onthoud dan dat deze mensen zeer ontevreden zijn;
• Ontwikkel een gevoel voor humor dat, samen met een glimlach, het krachtigste wapen is om donkere mensen te ontwapenen;
• Accepteer ze zoals ze zijn, omdat ze alleen zichzelf kunnen veranderderen

Omring jezelf vooral met mensen die licht uitstralen - het beste tegengif voor pessimisme en een belangrijke bron van welzijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt