De persoon aan uw zijde moet iemand zijn die jouw echte waarde kent

Janine image
door Janine

28 December 2018

De persoon aan uw zijde moet iemand zijn die jouw echte waarde kent
Advertisement

Je verdient het om iemand te hebben die je echt weet te waarderen. Iemand voor wie je veel meer dan goed genoeg bent. Je verdient iemand die in staat is om je de ware betekenis van liefde te laten zien. Iemand die je kan laten zien dat liefde niet moeilijk en pijnlijk is. Iemand die je rauwe, oprechte, diepe liefde laat proeven.

Je verdient iemand die weet hoe je de muren moet afbreken die je hebt gebouwd om je hart te beschermen.

via Apost

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

Je hebt je hart altijd gegeven aan hen die niet wisten hoe ze het moesten beschermen en waarderen. Mensen die je moest smeken om je aandacht en liefde te geven, omdat ze geen idee hadden van je waarde: ze wisten niet dat je de makkelijkste persoon was om van te houden. Je bent een vrouw met een hart van goud.

Je hebt je ziel geschonken aan mensen voor wie je met elk deel van je hebt gevochten. Maar ze merkten het niet op, ze gaven niet om jou. Dat is waarom je nu iemand verdient wiens grootste angst is je kwijt te raken. Iemand die door het vuur gaat om je gelukkig en beschermd te laten voelen.

Je verdient iemand die niet bang is om lief te hebben en geliefd te zijn. Iemand die niet bang is om zijn gevoelens te uiten. In plaats daarvan zal hij zijn hart in zijn handen houden en er nooit aan twijfelen dat het voor jou klopt.

Je verdient iemand die niet denkt dat het tonen van kwetsbaarheden een zwakker persoon maakt. Iemand die ervoor zorgt dat je weet hoe speciaal je bent.

Je verdient iemand om je ogen te laten stralen van vreugde wanneer je samen bent. Iemand die je lichaam doet trillen en je hartslag doet vertragen met een aanraking. Iemand die aanwezig en ondersteunend is in je donkere dagen en vol liefde in je goede dagen.

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

Je verdient iemand die je een gewenst gevoel geeft. Iemand die je behandelt met genegenheid, lieve woorden en complimenten. Iemand waar je altijd op kunt rekenen. Iemand waarbij je je "thuis" voelt.

Iemand die je accepteert en van je houdt zoals je bent en je toestaat om altijd jezelf te zijn. Iemand die je zwakheden en je fouten kent, die je op de slechtste manier heeft gezien maar die je blijft accepteren zoals je bent.

Je verdient iemand die zich bewust is van je schoonheid, zowel de buitenkant als de binnenkant, en de zuiverheid van je ziel. Iemand die gelooft dat jij het mooiste bent dat hem is overkomen, dat jij zijn kracht bent. Zijn ziel. Zijn vuurtoren. Zijn zegen.

Je verdient het om bemind te worden door iemand die geduldig met je is, die je niet saai vindt als het tijd is om je kwetsbare kant te laten zien.

Je verdient iemand die je problemen begrijpt, iemand die er is om naar je te luisteren, zelfs als je klaagt over hoe slecht de dag was, of hoe boos je op je vriendin bent. Iemand die je niet alleen laat om je strijd te voeren.

In plaats daarvan zal hij bij je blijven tussen ups en downs. Hij zal de schouder zijn om op te huilen en de grootste steun zijn. Hij zal zijn best doen om je te helpen je problemen te overwinnen en om die mooie glimlach weer op je gezicht te toveren.

Je verdient iemand die je weet te waarderen en het zich zal herinneren. Iemand die elke dag voor je kiest. Iemand die onvoorwaardelijk van je houdt zonder je te willen veranderen.

Advertisement