Dochterlief, als je sprookjeshuwelijk in een nachtmerrie verandert, kom dan naar huis terug - BekijkDezeVideo.nl
x
Dochterlief, als je sprookjeshuwelijk…
17 mensen die het onbeschofte prototype van de klant perfect belichamen Elke dag wacht ze op haar kleine broertje dat thuiskomt van school: zodra hij uit de bus stapt, rennen de twee naar elkaar toe om elkaar te omhelzen

Dochterlief, als je sprookjeshuwelijk in een nachtmerrie verandert, kom dan naar huis terug

15 Januari 2021 • Door Janine
3.696
Advertisement

Lieve dochter, het is je moeder die je schrijft. Je weet dat je voor mij het belangrijkste in mijn leven bent, het mooiste dat me is overkomen. Je hebt geen idee hoeveel je vader en ik je wilden, je kunt je de tranen van vreugde niet voorstellen toen we erachter kwamen dat je op het punt stond op de wereld te komen, het immense geluk toen je werd geboren. En toen ben je te snel opgegroeid, de tijd verstreek zonder dat we het door hadden, en nu ben je getrouwd met een man die zoveel van je houdt.

foto: Pixabay

Maar ik wil je advies geven, mijn dochter: als je ziet dat je sprookjeshuwelijk in een echte nachtmerrie verandert, ren dan weg en keer nooit meer naar hem terug. Als je merkt dat je prins op het witte paard niet meer is wat hij was en helemaal veranderd is, kom dan naar huis; geen enkele prinses mag een horrorverhaal beleven, maar een sprookje met een gelukkig einde.

Als je prins je glimlach voortdurend dooft met een gewelddadige of beledigende houding ten opzichte van jou, aarzel dan niet om ons in de armen te rennen en laat de voorbijgaande jaren en de huiselijke gewoonte niet hun gang gaan; het is nooit te laat om je leven te veranderen en te beseffen dat je niet het sprookje leeft dat je altijd hebt geprobeerd uit te laten komen, maar een echte nachtmerrie.

Dochterlief, als je sprookjesleven verandert in verbaal geweld, psychologisch misbruik of erger, weet dan dat je alleen maar je spullen hoeft af te pakken en naar ons toe te komen; er is niets groter dan de liefde van een vader of moeder voor hun dochter; we willen alleen het beste voor je, je verdient het om een ​​leven vol voldoening te leiden, een echt sprookje waarin monsters, als ze bestaan, uiteindelijk worden verslagen.

Maar een ridder zal niet komen om het monster dat je kwelt voor altijd te verslaan, nee; jij zult degene zijn die het zwaard hanteert en hem voor eens en voor altijd vernietigt. Jij, mijn dochter, met je eigen innerlijke kracht, in staat om liefde, respect en waardigheid te verlangen en te krijgen. Als je sprookjeshuwelijk in een nachtmerrie verandert, aarzel dan niet om weg te rennen, veilig in onze armen.

Een knuffel, mama.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt