Het is afgelopen met de excuses: wie jou echt wil, zoekt jou - BekijkDezeVideo.nl
x
Het is afgelopen met de excuses: wie…
Er komt een dag dat je de ouder van je ouders wordt De eerste voor wie je moet zorgen ben je zelf: hier zijn 3 adviezen die je meteen toe moet passen

Het is afgelopen met de excuses: wie jou echt wil, zoekt jou

01 Februari 2019 • Door Janine
5.541
Advertisement

Literatuur, communicatie en film hebben dit concept al vaak gebruikt. Het begint met de slogan van de jeans reclamecampagne van Oliviero Toscani en Emanuele Pirella "chi mi ama mi segua" (wie van me houdt, volgt me), een bewerking van een aforisme dat soms wordt toegeschreven aan Francesco Petrarca en soms aan Jeanne d'Arc. Tenslotte is er de recente zin uit de titel van de film "hij vindt je niet leuk genoeg" (He's Just Not That into You), een groot succes geïnspireerd op de gelijknamige roman van de schrijvers van Sex and the City. Kortom, waar het om gaat is: je moet nooit iemand smeken of achterna lopen om hem in je leven te houden.


foto: Unsplash

Geloof me als ik je vertel dat er veel mensen zijn die je genegenheid zullen beantwoorden, die je dankbaarheid zullen tonen voor wat je voor hen doet en die ervoor zorgen dat je je gewaardeerd voelt. Ik probeer je niet te troosten, wat ik zeg is de zuivere waarheid. In de wereld zijn er veel mensen die denken zoals jij, je moet alleen naar ze op zoek gaan, en als je ze eenmaal gevonden hebt, wijd je dan alleen aan hen, vergeet alle anderen.

Je kunt proberen een relatie te redden, je kunt vechten voor een liefde, maar maak nooit de fout jezelf op de achtergrond te zetten alleen om de illusie dat dit genoeg is om de situatie te redden. Er zijn mensen die niet weten wat of wie ze willen, het is nutteloos om voor deze mensen energie en genegenheid te verspillen. Als iemand echt deel wil uitmaken van jouw leven en jij een deel van dat van hem bent, vind deze altijd een manier om het te laten gebeuren.

Verspil je tranen niet

foto: Unsplash

Investeer je tijd, je gevoelens, je energieën in een concreet iets of iemand, bouw niet op luchtkastelen en illusies. Blijf geen gevangene van het verleden omdat je dan je toekomst opgeeft. Maak je niet druk om diegenen die je hun afwezigheid zwaar laten wegen, wees in plaats daarvan blij met degenen die er altijd voor je zijn geweest. Je tranen zijn kostbaar, verspil ze niet aan iemand die niets geeft om hoe je je voelt. Alleen degene die echt aanwezig weet te zijn, verdient jouw aanwezigheid.

Wacht niet langer, begin je leven vandaag te leven, volg een eenvoudige regel, wie jou nodig heeft weet hoe en waar je te vinden, als hij niet om je geeft, kan hij naar de hel lopen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt