Een aantal dingen die je beter kunt negeren om een zorgeloos leven te leiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een aantal dingen die je beter kunt…
De tedere band die ontstaat tussen een klein meisje en haar oudere broer Een onderzoek bevestigt: het ego van fragiele mannen voelt zich bedreigd door intelligente vrouwen

Een aantal dingen die je beter kunt negeren om een zorgeloos leven te leiden

Door Janine
4.234
Advertisement

Elke dag worden we geconfronteerd met kleine en grote beproevingen, het lawaai van de buitenkant verdringt onze geest met stemmen die de innerlijke vrede verstoren, en die angst, stress en depressie veroorzaken. We worden geconfronteerd met "giftige" situaties en mensen, terwijl onze geest voorbij de chaos wil vliegen om tijd voor onszelf te hebben. We hebben niet altijd de controle over gebeurtenissen, maar er is één ding dat we kunnen doen om beter te leven, te leren en te negeren.

foto: Unsplash.com

Negeer de verkeerde vragen. Het is nutteloos onszelf te veel af te vragen over zaken die onaangename antwoorden zullen geven of die dat nog niet hebben.

Negeer onzekerheden. Overtuigd zijn van de eigen weg en bewust zijn van de eigenwaarde is essentieel om vreedzaam te leven en effectief te handelen. Twijfelen aan je eigen capaciteiten, je eigen keuzes is de eerste stap richting een zekere mislukking. Wat we verlangen kan nooit werkelijkheid worden als we niet de eersten zijn om er echt in te geloven.

Negeer degenen die ons hebben genegeerd. Gedurende het leven kan het gebeuren dat tijd, projecten, emoties en gevoelens worden gedeeld met mensen die het niet waarderen en die ervoor hebben gekozen ons alleen te laten. Laten we dus leren de herinnering zonder pijn of spijt los te laten, zonder te denken aan wat er niet meer is of wat nooit echt heeft bestaan.

Negeer kritiek. Een opbouwend advies is heel iets anders als een destructieve en zinloze observatie. Vaak doen degenen die negatief reageren op onze acties dit eenvoudigweg uit jaloezie, omdat ze zelf niet durven en ons willen veroordelen tot dezelfde ongelukkige stilstand. Beperkingen en regels zijn niet voor iedereen van toepassing, net zoals de ervaringen niet allemaal hetzelfde zijn. We moeten beslissen wat het beste is voor ons zonder door iemand te worden beïnvloed.

foto: Unsplash

Leren negeren is een moeilijke en vermoeiende kunst, want zelfs als veel dingen ons vertragen of pijn doen, is het makkelijker om door te gaan met het dragen van de last, om wonden open te laten. Het geheim is om te beginnen met de kleine dingen en door te gaan met de grotere, jezelf trainen om te negeren, jezelf leren om dingen van je af te laten glijden, zonder dat het verleden te omslachtig wordt voor het heden. Het is essentieel om te begrijpen hoe en wanneer je moet loslaten om de wedstrijd van je leven te winnen. Of we blijven lijden totdat we onszelf doden, of we beginnen eindelijk te negeren om echt te gaan leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt