De jongen weigert zijn benen van de stoelen te halen: een onbekende gaat erop zitten om hem een lesje te leren - BekijkDezeVideo.nl
x
De jongen weigert zijn benen van de…
Ze baart een prachtig meisje met wit haar en haar foto's gaan het web over Lavendel limonade: hoe deze kostbare bondgenoot tegen angst en stress te bereiden

De jongen weigert zijn benen van de stoelen te halen: een onbekende gaat erop zitten om hem een lesje te leren

21 Maart 2019 • Door Janine
367.664
Advertisement

De jeugd van tegenwoordig. Elke generatie denkt dat ze beter opgevoed zijn dan de huidige, en wie weet of de jonge mensen van vandaag zullen denken dat ze beleefder zijn dan die van de toekomst.

Het is moeilijk voor te stellen dat er jongeren zijn die onbeleefder zijn dan sommige mensen die je vandaag op straat kunt tegenkomen. Of in de metro, zoals deze jongen die, om te spelen en naar muziek te luisteren, minstens twee stoelen bezet heeft met zijn benen, in een metro vol mensen. Maar de reactie van een dappere passagier liet niet op zich wachten.


De jongen zat in de metro, met zijn voeten op de stoelen. Ondertussen speelde hij, zich niets aantrekkend van het ongemak dat hij veroorzaakte bij de andere mensen die moesten staan.

foto: da_drought_3

Iedereen had ongetwijfeld last van zijn gedrag, maar slechts één passagier besloot iets concreets te doen.

foto: da_drought_3
Advertisement

Met grote nonchalance ging een man op de benen van de jongen zitten, die de plaats innam die vrij zou zijn geweest als de jongen wat beleefder was geweest.

foto: da_drought_3

De jongen schrok van het gebaar van de passagier, hoewel hij zich waarschijnlijk niet bewust was van de onbeschoftheid van zijn eigen gedrag, waarbij hij alleen de man opmerkte.

Ook de moeder van de jongen is geïrriteerd door de belediging van de passagier, wat aantoont dat achter een onbeschoft kind vaak een even onbeschoft gezin schuilgaat.

De gebeurtenis werd gedocumenteerd met enkele foto's gepubliceerd op sociale media, waarvan de gebruikers, zonder het zelfs maar te hoeven verduidelijken, het eens waren met de dappere passagier.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt