Tijdens het isolement vraagt een 5-jarige jongen zijn kleine broertje om zijn haar te knippen: hij wil een "ouder" kapsel - BekijkDezeVideo.nl
x
Tijdens het isolement vraagt een 5-jarige…
Een hond gaat elke dag naar de opvang en valt na het spelen in slaap op de Liam, een 30-jarige met leukemie die het niet heeft gered tegen het Coronavirus:

Tijdens het isolement vraagt een 5-jarige jongen zijn kleine broertje om zijn haar te knippen: hij wil een "ouder" kapsel

05 April 2020 • Door Janine
4.361
Advertisement

Isolatie kan vreemde dingen met iemand doen, maar we moeten niet ontmoedigd raken - we moeten proberen te profiteren van deze periode van “Coronavirus quarantaine" als een tijd om onze ruimtes in te nemen en nieuwe dingen te proberen. Altijd al je haar willen verven of banketbakker willen zijn? Aangezien je nu veel meer tijd hebt, waarom zou je dan niet van de gelegenheid gebruik maken? De kleine George Moore, een 5-jarige Engelse jongen, had heel duidelijke ideeën over wat hij wilde doen tijdens zijn isolatiedagen: zijn haar laten knippen! Eenvoudig, nietwaar? Jammer dat het gewenste kapsel van de kleine George niet precies was wat zijn ouders (of anderen) hadden verwacht.

via: NY Post

Nadat hij in de badkamer naar het elektrische scheerapparaat van zijn vader (Kevin) had gekeken, vroeg George zijn oudere broer, van 7 jaar, om zijn haar te knippen. Kleine George wilde echter een kapsel voor volwassenen... als een oude man, om precies te zijn! Zijn oudere broer deed er alles aan om hem een plezier te doen, maar het eindresultaat was nog lang niet wat hij wilde.

De twee broers begonnen bijna hysterisch te lachen na de knipbeurt: George had een enorme kale plek op zijn hoofd. Het duurde niet lang voordat vader Kevin besefte dat zijn kinderen ondeugend waren geweest. Na 2 minuten stond hij oog in oog met George's kale hoofd. Stel je het tafereel eens voor: een vader alleen in huis met twee stoute kinderen, die hebben geprobeerd hun haar te knippen met een gevaarlijk elektrisch scheerapparaat. Nadat hij ze had ontdekt, begon George zijn vader te smeken om van hem een oudere man te maken.

Kon vader Kevin het verzoek van zijn jongste zoon weigeren?

Advertisement

Eindresultaat: de kleine George kreeg een gigantische kale plek op het midden van zijn hoofd en lang haar aan de zijkanten. Een niet bepaald jeugdig en geschikt kaspel voor een 5-jarige jongen... maar de schade was al aangericht!

Als je tijdens deze quarantaine de plotselinge drang hebt om je haar te knippen... neem dan geen overhaaste beslissingen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt