Meisje ziet vader voor het eerst zonder baard en kan haar ogen niet geloven (+VIDEO)

Janine image
door Janine

06 Mei 2023

Meisje ziet vader voor het eerst zonder baard en kan haar ogen niet geloven (+VIDEO)
Advertisement

We hebben allemaal referentiepunten en zekerheden nodig die ervoor zorgen dat we ons leven rustig en sereen leiden, en dit geldt vooral voor kinderen. Voor de kleintjes zijn de ouders de echte pijlers, dat weten we. Immers, wie beter dan zij kunnen deze rol spelen, onvoorwaardelijke genegenheid geven en bereid zijn alles voor hun kinderen te doen? Waarschijnlijk niemand anders. Mama's en papa's zijn de eerste mensen waarmee kinderen te maken hebben, ze wennen aan hen, hun stem, hun geur en natuurlijk hun uiterlijk. Maar wat zou er gebeuren als er iets zou veranderen?

Het verhaal dat we je gaan vertellen is een voorbeeld van hoe kinderen zouden kunnen reageren op een grote verandering bij hun ouders. Onze kleine protagonist was ongelovig in het bijzijn van een "nieuwe" vader. Wij leggen het je wat beter uit.

via Arthur/Youtube

Advertisement
Arthur/Youtube screenshot

Arthur/Youtube screenshot

Het magische moment tussen vader en dochter werd algemeen bekend dankzij een korte clip die vlogger Arthur op zijn YouTube-kanaal plaatste. Op de beelden laat de man zich samen met Ellie, zijn dochter, zien terwijl ze in de auto zitten en ze vertelt hem in niet mis te verstane bewoordingen dat ze zijn baard niet mooi vindt. "Wat moet ik volgens jou doen?" - vraagt ​​​​de vader het kleine meisje en ze antwoordt kortaf om het af te knippen.

Vader Arthur nam de zaak serieus en besloot het kleine meisje een plezier te doen en zich volledig te scheren. Op een gewone dag en zonder enige waarschuwing vergezelde de man Ellie zoals gewoonlijk naar school en toen hij terugkwam om haar op te halen, had hij haar deze leuke verrassing voor haar. De reactie van het meisje was er duidelijk een van grote verbazing: ze hield niet van de baard van haar vader, maar ze was niet gewend hem zonder te zien en vroeg zich af wat er met hem was gebeurd.

Advertisement

Na een aanvankelijk moment van desoriëntatie strekte het kleine meisje echter zachtjes een hand uit naar haar vaders gezicht en zei tegen hem: "Ik vind je echt mooi". Lieve en spontane woorden die het meisje begeleidt met een goedkeurende glimlach en uitingen van genegenheid voor de belangrijkste man in haar leven die haar op dat moment gelukkig had gemaakt en haar wens had laten uitkomen.

Ouders hebben immers deze taak: al het mogelijke doen om hun kinderen een glimlach te bezorgen, zelfs door kleine en simpele gebaren zoals het verwijderen van hun baard.

Herinner je je of je ooit zoiets hebt gedaan om je kind blij te maken?

Advertisement