Deze vrouw is in totaal 15 jaar zwanger geweest: ze is net bevallen van haar 21e kind

door Janine

25 Maart 2019

Deze vrouw is in totaal 15 jaar zwanger geweest: ze is net bevallen van haar 21e kind
Advertisement

Er zijn koppels die ervan dromen een groot gezin te hebben: ze houden van kinderen en het ouder zijn vervult ze met voldoening en vreugde, evenals het feit zich voor te stellen om vader en moeder te zijn, omringd door de genegenheid van een reeks kinderen en kleinkinderen.

Sue en Noel Radford maken deel uit van dit soort mensen: ze ontmoetten elkaar toen ze heel jong waren en ontdekten dat ze dezelfde droom van een groot gezin deelden.

In eerste instantie wilden ze drie kinderen; maar het moet uit de hand gelopen zijn, want nu, 29 jaar later, is hun 21e kind geboren.

Advertisement

Sue was pas veertien toen ze zwanger raakte van haar eerste kind, Chris; hij is nu 43 - ze is 16 jaar in verwachting geweest: Sue is namelijk in totaal 811 weken in haar leven zwanger geweest.

Niet verwonderlijk gezien het aantal kinderen, die in volgorde zijn: Chloe (23), Jack (21), Daniel (19), Luke (18), Millie (17), Katie (15), James (14), Ellie ( 13), Aimee (12), Josh (11), Max (9), Tillie (8), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archie (14 maanden) en Bonnie.

Advertisement

Het kiezen van de naam van de laatst gearriveerde was niet gemakkelijk, maar de andere kinderen hebben mamma en pappa geholpen, zoals Sue vertelt:

"Ik hield niet van de namen die hij leuk vond en hij hield niet van de namen die ik leuk vond. De kinderen hielden niet van de namen die wij leuk vonden. Het was moeilijk. Toen zaten ik, Noel en de oudere kinderen aan tafel en kozen we voor Bonnie. Iedereen was er dol op."

Toen Bonnie thuiskwam, werd ze hartelijk verwelkomd door haar 20 broers en zussen: "Ze vochten om haar te knuffelen. Het is fijn om thuis te komen met een pasgeboren baby en te weten dat iedereen niet kan wachten om haar te knuffelen."

Het beheren van zo'n grote familie is natuurlijk helemaal niet zo eenvoudig; ook al wonen de twee oudere kinderen niet langer bij hen, delen de anderen een tienkamerwoning - maar ruimte is niet het grootste probleem, zoals alle ouders wel weten. Gelukkig is de Radford-familie heel hecht en helpt iedereen mee, zoals hun fans weten.

De familie heeft namelijk een Instagram-pagina, gevolgd door meer dan 90.000 mensen.

De ouders houden van hun kinderen, maar hebben besloten dat Bonnie echt de laatste zal zijn. "We hebben besloten om geen kinderen meer te krijgen, Bonnie heeft onze familie compleet gemaakt. Sommigen stoppen na het tweede of derde kind, wij deden het na het eenentwintigste."

Het kan zijn, maar hetzelfde zeiden ze na de geboorte van de voorlaatste, Archie; dus het enige wat overblijft is afwachten en kijken of ze in staat zullen zijn om de verleiding van een nieuw klein kind te weerstaan.

Advertisement