Meisje werd geboren op de verjaardag van haar mama en papa: "een ongelooflijke ervaring"

Janine image
door Janine

29 Juni 2023

Meisje werd geboren op de verjaardag van haar mama en papa: "een ongelooflijke ervaring"
Advertisement

De komst van een kind verstoort het leven van twee mensen en transformeert ze volledig, dat weten we maar al te goed. Het is een ongelooflijk moment in de realiteit van een stel: onrust, angst, adrenaline en vreugde schieten omhoog. Het managen van zo'n grote verandering is niet eenvoudig, maar er is niets dat je niet kunt overwinnen als je in de ogen van je baby kijkt. En als de geboorte al iets ongelooflijks en unieks vertegenwoordigt, kunnen er ook andere "toevalligheden" zijn om de situatie nog mooier te maken.

Gebeurtenissen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken, maar die toch gebeuren en iedereen sprakeloos maken. Dit stel kersverse ouders weet er alles van, want ze verwelkomden hun eerste kind op een wel heel speciale dag.

via Mirror

Advertisement

THAT’S RIGHT ALL THREE OF US SHARE THE SAME BIRTHDAY There won’t be many days that top this one that’s for...

Pubblicato da Mat Leigh su Venerdì 18 novembre 2022

Simone Milner en Matthew Leigh zijn een stel uit Stockport, Cheshire, Verenigd Koninkrijk, die de aandacht van velen hebben getrokken vanwege iets heel bijzonders. Beiden geboren op 18 november, hebben ze elkaars verjaardagen altijd samen gevierd, maar ze hadden nooit verwacht wat er in 2022 zou gebeuren.

Toen de twee elkaar voor het eerst ontmoetten, konden ze zich niet voorstellen dat ze zoiets belangrijks gemeen hadden en toen ze erachter kwamen was het een enorme verrassing. Toen zij 29 werd en hij 40, kregen ze het mooiste cadeau dat ze zich konden wensen: hun eerste dochter. Precies.

Advertisement

That’s my girl…

Pubblicato da Mat Leigh su Sabato 19 novembre 2022

De kleine Alma kwam 15 dagen later dan de uitgerekende datum van 3 november, om haar eerste grote cadeau aan haar mama en papa te geven. "Het was een ongelooflijke ervaring - bekende vader Mat - Het gevoel dat we hadden was dat ze deze twee weken had gewacht om geboren te worden op de 18e en ons te verrassen. Deze dag delen met het hele gezin is speciaal - vervolgde hij - en ook erg comfortabel voor degenen die een slecht geheugen hebben".

Het nieuws deed familieleden, vrienden en kennissen opspringen van vreugde die in de dagen daarna het huis van Leigh overspoelden met kaartjes. Gelukwensen van allerlei aard: verjaardagen, geboortes, felicitaties. Kortom, iedereen wilde een gebeurtenis vieren die even uniek als mooi is, waardoor de nieuwe ouders nog een reden hebben om het te vieren.

Een ongelooflijk toeval dat veel mensen vrolijk heeft gemaakt en het hart vervult met vreugde. We wensen dit prachtige gezin veel geluk, in de hoop dat de kleine Alma speciaal zal blijven, zoals ze al heeft laten zien.

Advertisement