Na 14 zonen verwelkomde dit stel hun eerste meisje in huis

Janine image
door Janine

27 Oktober 2022

Na 14 zonen verwelkomde dit stel hun eerste meisje in huis
Advertisement

Er zijn echtparen die helaas geen kinderen kunnen krijgen ondanks de sterke wens, en die gedwongen zijn hun toevlucht te nemen tot kunstmatige en dure praktijken om hun droom van het ouderschap te vervullen. Andere echtparen daarentegen lijken rechtstreeks gezegend door een hogere entiteit en kunnen niet stoppen met het uitbreiden van hun gezin. Tot deze categorie behoren zeker Kateri en Jay Schwandt, beiden 45 jaar, ouders van 14 kinderen. Het is ongetwijfeld hun levensstijl, bevestigd door de komst van de langverwachte dochter van het gezin: Maggie Jayne. De eigenaardigheid van deze mooie en grote familie is in feite de sterke mannelijke aanwezigheid, aangezien er 14 broers zijn. Maar nu gaat er iets veranderen...

via The Guardian

Advertisement

Kateri en Jay Schwandt kregen maar liefst 14 zonen tijdens hun huwelijk en gaven nooit het idee op om ook een dochter te hebben. In volgorde zijn de jongens van het gezin: Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco en Finley. Om aan de lange lijst met namen toe te voegen, is er nu ook de kleine Maggie Jayne, al sinds de eerste dag geliefd bij iedereen, ook bij de jongste broertjes. Sommigen van hen zijn nu volwassen en wonen op zichzelf met hun vrouw, maar het huis zit nog steeds vol met jongens die nieuwe gewoontes zullen moeten leren om met hun zusje te kunnen samenleven.

De oudste van de broers, Tyler, die 28 is en getrouwd, zei over het goede nieuws: "Mijn ouders zijn eindelijk gezegend met de baby waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze die zouden krijgen. Het is ongeveer 12 uur geleden dat mijn vader het ons vertelde, en ik ben er nog niet aan gewend. Ik weet niet eens of mijn moeder roze kleertjes heeft of wat dan ook."

Advertisement

Vader Jay, die eindelijk een dochter heeft gekregen, is extatisch en enthousiast over de komst van Maggie: "We zijn verheugd en buitengewoon opgewonden om Maggie Jayne aan ons gezin toe te voegen", zei hij onmiddellijk nadat zijn vrouw bevallen was in het Mercy Health Saint Mary's Hospital in Grand Rapids. "Dit jaar is op zoveel manieren en om zoveel redenen onvergetelijk geweest, maar Maggie is het grootste geschenk dat we ons ooit konden voorstellen", voegde hij eraan toe.

Jay en Kateri zijn al samen sinds ze op het lyceum zaten en voordat ze in 1993 trouwden, hadden ze al drie kinderen. Hun liefdesrelatie duurde door de jaren heen, in tegenstelling tot vele anderen, en weerstond elke mogelijke en denkbare moeilijkheid. Nu zijn ze een groot en hecht gezin, - voor velen is dit het grootste verlangen!

Advertisement