Ze worden in slechts twee jaar tijd ouders van 4 kinderen: een echte zeldzaamheid

Janine image
door Janine

10 Maart 2023

Ze worden in slechts twee jaar tijd ouders van 4 kinderen: een echte zeldzaamheid
Advertisement

De wens om een ​​of meer kinderen te krijgen verenigt veel paren, maar ouders worden is niet altijd eenvoudig en onmiddellijk. Er zijn mensen die door verschillende problemen dit verlangen niet snel kunnen realiseren en er langer over doen dan verwacht. En dan zijn er mensen die een project in gedachten hadden, maar het lot beslist unieke verrassingen voor hen in petto had.

Het was precies in zo'n situatie dat de echtgenoten waarover we je gaan vertellen zichzelf bevonden. De twee wilden graag vader en moeder worden en slaagden erin hun droom waar te maken door een prachtige tweeling op de wereld te zetten, maar ze hadden nooit verwacht wat er kort daarna gebeurde. Laten we er samen achter komen.

via Abc News

Britney Gilbert en Frankie Alba, respectievelijk een 27-jarige lerares en een 25-jarige brandweerman, wonen in Alabama, in de Verenigde Staten en werden beroemd dankzij hun prachtige kinderen. Als je je afvraagt ​​wat er vreemd is aan het worden van ouders, dan zullen we antwoorden, absoluut niets, ware het niet vanwege de bijzonderheid die deze geboorten kenmerkte.

In 2021 verwelkomden de echtgenoten de kleine Luka en Levi, een tweeling, in de familie. "We hadden geen gevallen van identieke broers en zussen in de familie - zeiden de twee - en daarom leek het ons erg vreemd, maar we wisten nog niet wat er kort daarna zou gebeuren."

Advertisement

De vrouw begon, slechts 6 maanden na de geboorte van haar kleintjes, te vermoeden dat ze weer zwanger was, en dit werd bevestigd nadat de nodige onderzoeken waren uitgevoerd. Wat de twee ouders echter letterlijk schokte, was te horen dat er niet slechts één kind op komst was, maar twee: nog een tweeling.

"Als het al ongelooflijk was geweest om de eerste tweeling te krijgen, liet de tweede tweeling ons sprakeloos achter - verklaarden ze - We konden niet geloven wat ons tijdens de controle werd verteld, maar we konden een tweede hartslag horen en dat betekende dat er twee kinderen op komst waren”.

Er werd nog iets ongelooflijks toegevoegd aan de zeldzaamheid van de gebeurtenis: de kleine zusjes die op het punt stonden te arriveren, waren een MoMo-tweeling, wat betekent dat ze niet alleen dezelfde placenta deelden, maar ook dezelfde vruchtzak. Dergelijke gevallen komen voor met een frequentie van één op de 70.000 en zij zijn, zonder dat het de bedoeling was, daarin geslaagd.

"Ik was verbaasd en blij tegelijk - zei vader Frankie - ik kon het niet geloven, maar ik wist dat het een echte zegen was". Natuurlijk was de tweede zwangerschap niet gemakkelijk, maar alles werd overwonnen toen mama en papa voor het eerst de glimlach van de geweldige Lydia en Lynlee zagen.

Een situatie die zeker niet gemakkelijk te managen is, maar we zijn er zeker van dat Britney en Frankie met de hulp van hun families en met het geluk van deze 4 kloppende hartjes de juiste manier zullen vinden om de uitdaging aan te gaan met alle positiviteit van de wereld. Veel geluk.

Advertisement