Hij verandert zijn kelder in een prachtig appartement voor zijn bejaarde ouders: de verrassing doet ze ontroeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij verandert zijn kelder in een prachtig…
3 handige tips voor mensen die te maken hebben met angst Overmatige stress: de signalen die het lichaam ons kan sturen en die we niet zouden mogen onderschatten

Hij verandert zijn kelder in een prachtig appartement voor zijn bejaarde ouders: de verrassing doet ze ontroeren

Door Janine
2.079
Advertisement

Wat doe je niet voor je kinderen. Het primaire instinct van elke moeder en vader is het beschermen en garanderen van een betere toekomst voor hun kinderen. Maar wanneer onze liefhebbende ouders op weg zijn naar de fragiele derde leeftijd, is de tijd gekomen dat de kinderen op elke mogelijke manier hun genegenheid teruggeven.

Het verhaal van het oudere stel Miller en hun liefhebbende zoon Schon is het bewijs van de grenzeloze liefde voor zijn ouders.

Wanneer Bonnie en George Miller, een 87-jarig echtpaar uit Bremen in Ohio, niet langer het niveau van onafhankelijkheid van het dagelijks leven kunnen bereiken vanwege het verzwakkende lichaam en de geest die begint te vervagen, wil hun zoon Schon er niet aan denken om zijn ouders naar een bejaardentehuis te verhuizen.

Om de zaken te compliceren is er de val en de daaruit voortvloeiende breuk van Bonnie's schouder, die nu gedwongen is zich in een rolstoel voort te bewegen; het is precies na het incident dat Schon en zijn vrouw Jeannie besluiten om op zoek te gaan naar een oplossing voor het oudere echtpaar.

De beste oplossing die Schon en Jeannie kunnen vinden, is die van de appartementen in hetzelfde pand of in de buurt van een ouderlijk huis, de ideale optie voor oudere stellen die geen zelfstandig leven kunnen leiden of te ver van hun familie wonen. Toch is deze comfortabele oplossing voor George en Bonnie onmogelijk te realiseren, en dus heeft zoon Schon een aandoenlijk idee.

Advertisement

Schon en Jeannie besluiten om een gat in hun kelder te openen om alles te verwijderen, van de opnamekamer tot de biljarttafel, tot de karaoke; de kelder van het stel wordt zo omgevormd tot een volledig ingericht en functioneel appartement, volledig gewijd aan hun bejaarde ouders.

De reactie van Bonnie nadat ze een voet in haar nieuwe huis zette is echt ontroerend!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt