De kostbare steen die je het meest aantrekt, kan enkele van je meest verborgen verlangens onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kostbare steen die je het meest aantrekt,…
Echtgenoten moeten hun vrouwen altijd helpen, niet alleen wanneer hen dat wordt gevraagd 10 foto's van te vroeg geboren baby's die lachen omdat ze blij zijn te leven

De kostbare steen die je het meest aantrekt, kan enkele van je meest verborgen verlangens onthullen

18.070
Advertisement

De charme van kostbare stenen heeft altijd zijn kracht uitgeoefend op de fantasieën van de mens; met verbazingwekkende vormen en kleuren, hebben deze unieke natuurlijke kristallen vaak ook ongelooflijke helende krachten dankzij de energie die ze vrijgeven.

Probeer te kiezen uit de volgende edelstenen, zonder al te veel na te denken, en je zult ontdekken dat elke steen je onverwacht je meest intieme en verborgen verlangens zal onthullen.

Jaspis

Dit rode kristal, ook bekend als aardsteen, biedt veiligheid en rust, stabiliseert energie en maakt je rustiger en sereen. Als je deze steen hebt gekozen, moet je misschien je mentaliteit veranderen in een positievere en geconcentreerde mentaliteit om een beter evenwicht te bereiken op romantisch en gezinsniveau.

Howliet

Mensen die deze steen kiezen, willen hun lichaam, geest en hart in balans brengen. Deze steen verlicht onze perspectieven en mogelijkheden. Bovendien is de Howliet een steen die kalmeert en voor vriendelijkheid, innerlijke rust en een positieve houding in de mensen om je heen zorgt.

In feite wordt gezegd dat het ook goed is voor diegenen die proberen te herstellen van ongewenste emotionele gehechtheden

Advertisement

Obsidiaan

Dit juweel heeft een krachtige energie die negatieve dingen zoals stress, angst, spanning, woede en angst kan elimineren. Het is heel goed in het beheren van giftige relaties en het genezen van lichaam en geest. Een zeer kostbaar kristal voor de fasen van emotionele ontgifting van ons leven.

Amber

foto: Pxhere

Er wordt gezegd dat deze steen is belast met de energie van de zon, daarom vertegenwoordigt het welzijn en vreugde. Deze steen biedt een gevoel van veiligheid en warmte als geen ander. Absoluut de meest warme edelsteen die je had kunnen kiezen!

Malachiet

Malachiet is in staat interne energieën te verplaatsen en een krachtig gevoel van intuïtie te ontwikkelen om aan gevaren en risico's te ontsnappen. Deze steen geeft een gevoel van bescherming en veiligheid.

Als je voor deze steen kiest, heb je een kalmere geest in moeilijke situaties nodig.

Advertisement

Amethist

En tot slot, de steen die ons helpt te verbeteren, dus als je verslavingen of schadelijke gewoonten moet overwinnen, zal deze steen je de weg wijzen. Er wordt gezegd dat de amethist perfect is voor diegenen die een spirituele groei zoeken.

Heb je je favoriete steen gekozen? Welke waarheid over jouw persoonlijkheid hebben ze onthuld?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt