Na 65 jaar huwelijk knielt hij opnieuw voor zijn vrouw: een gebaar van liefde van een zeldzame schoonheid

Janine image
door Janine

01 April 2019

Na 65 jaar huwelijk knielt hij opnieuw voor zijn vrouw: een gebaar van liefde van een zeldzame schoonheid
Advertisement

Een levenslange liefde zie je niet vaak meer, maar gelukkig zijn er ook tegenwoordig nog voorbeelden van de zeldzaamheid van zo'n liefde. Het verhaal waarover we je gaan vertellen, is een van de liefste op het web: twee ouderen, die na meer dan 60 jaar getrouwd te zijn geweest en samen de vreugden en pijn van het leven zijn aangegaan, hebben opnieuw de beloften van de liefde afgelegd, door ook de jongste kleinkinderen te ontroeren.

Advertisement

Mr. & Mrs. Karl and Donna Von Schwarz. June 24th, 1956.

Pubblicato da John Von Schwarz su Sabato 24 giugno 2017

Karl en Donna trouwden in 1965 en zijn sindsdien nooit van elkaar gescheiden: ze begonnen een gezin, genoten van hun kinderen en kleinkinderen en vonden vervolgens elkaars kracht om met de moeilijkheden van de ouderdom om te gaan.

Donna heeft ernstige hartproblemen maar dank zij haar Karl aan haar zijde gaf ze niet op: Karl wilde echter iets verrassenders doen om zijn vrouw zijn liefde te tonen en haar de moed geven om door te gaan.

Advertisement

Karl wilde opnieuw, op 85-jarige leeftijd en na 65 jaar huwelijk, de hand van zijn geliefde Donna vragen. Karl zei dat als zijn vrouw akkoord zou gaan met een hartoperatie, hij opnieuw een ring voor haar zou kopen, als een symbool van hun eeuwige liefde.

Misschien omdat ze niet kon wachten om de emotie opnieuw te ervaren, maar Donna overwon de operatie zonder problemen. Karl hield zijn belofte: niet alleen deed hij een mooie ring om haar vinger, maar hij knielde zelfs voor haar neer! - en denk niet dat dat gemakkelijk is voor een 85-jarige man!

Het tafereel, vastgelegd door de kleinkinderen, heeft alle aanwezigen, van alle leeftijden, tot tranen toe geroerd. Tegenwoordig is het steeds zeldzamer om twee getrouwe mensen zo lang samen te zien, die nog elke dag gelukkig zijn dat ze voor elkaar hebben gekozen.

Lang leve Donna en Karl!

Advertisement