Een 93-jarige man gaat liften om een reep chocola te kopen en die samen met zijn vrouw op te eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 93-jarige man gaat liften om een…
8 alternatieve toepassingen van vloeibaar afwasmiddel: een uitstekende bondgenoot voor het wassen van muren, oven- en vuilvlekken Coronavirus, een supermarkt verhoogt “per ongeluk” de prijs van de mondkapjes: het bedrijf verontschuldigt zich

Een 93-jarige man gaat liften om een reep chocola te kopen en die samen met zijn vrouw op te eten

Door Janine
1.646
Advertisement

Quarantaine- en isolatiemaatregelen als gevolg van het Coronavirus hebben ieders leven letterlijk overhoop gehaald. In veel landen van de wereld zijn gewoonten van de ene op de andere dag op een totaal onverwachte manier veranderd. Daarom moesten we alles wat we normaal gesproken elke dag deden, heroverwegen en aanpassen aan de huidige crisis. Er zijn er echter die, temidden van zoveel verwarring, hebben besloten niet op te geven wat hen het meest dierbaar is.

De 93-jarige man waar we het hieronder met je over hebben, is hiervan een voorbeeld: hij waagde zich aan een lift-avontuur om een heel romantisch gebaar te maken.

De 93-jarige in kwestie heet Mike en woont in Californië, in San Diego County. Al zo'n 20 jaar deelt hij een zoete en bijzondere traditie met zijn vrouw: elke avond, na het eten, delen de twee een paar stukjes chocolade uit een reep, voor een kleine en smakelijke pauze.

Door de quarantaine was de chocolade echter op en voor Mike en zijn vrouw was het niet meteen mogelijk om het opnieuw te kopen. Maar de oude man gaf niet op en besloot met masker en rollator de straat op te gaan om de winkel te bereiken waar hij wist dat hij de felbegeerde reep zou vinden.

Het is echter onmogelijk om de ongeveer 2,5 km weg te voet en onder deze omstandigheden te lopen. Hoe dan? Simpel: je vraagt om een lift. Je leest het goed: Mike ging, alsof het niets was, liften en op dat moment reed de makelaar Rich Farmer langs die, ongelovig tegenover deze scène, hem liet instappen en naar de winkel bracht.

Advertisement

Onnodig Rich's verbazing te beschrijven toen hij het verhaal van Mike hoorde. De man nam hem graag mee om te winkelen (Mike kocht 35 repen om een voorraad in huis te hebben!), maar zei de oudere man om zich niet in soortgelijke situaties te wagen die hem in gevaar zouden kunnen brengen en bood aan hem te vergezellen. Gelukkig ontmoette de 93-jarige verliefde onderweg een genereuze man, die hem toestond zijn zoete liefdesmissie te voltooien.

Tags: OuderenVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt