Een vrouw bevalt van een tweeling, maar de DNA-test onthult een detail dat haar huwelijk zal vernietigen

Janine image
door Janine

10 April 2019

Een vrouw bevalt van een tweeling, maar de DNA-test onthult een detail dat haar huwelijk zal vernietigen
Advertisement

Wanneer iemand vreemd gaat, lijdt de andere persoon er altijd onder, evenals de relatie van het paar, omdat respect en oprechtheid falen; we zijn echter menselijke wezens, niet perfect, en het ligt in onze aard om fouten te maken, ze te herkennen en ze niet opnieuw te herhalen.

In sommige gevallen kan het verraad daarom worden vergeven en de wond genezen, vooral als het gaat om een specifieke gebeurtenis, van de "escapade" van een nacht - maar dit is niet het geval van de Chinese vrouw die op hetzelfde moment zwanger werd van haar man en haar minnaar.

Advertisement
pixabay

pixabay

Onlangs bracht Zhang Zhang, een journalist van het Zhengtai Judicial Appraisal Center in Xiamen City, in China een ongelooflijk verhaal aan het licht: een getrouwd stel had hun pasgeboren tweeling een vaderschapstest af laten leggen, resulterend in een schokkend resultaat. Het bleek namelijk dat een van de tweeling de zoon van de man is, maar de andere zoon niet: "Volgens de resultaten van het type van de genetische DNA-marker, bestaat er geen bloedrelatie tussen de vader en het kind".

Aanvankelijk ontkende de vrouw categorisch elke buitenechtelijke affaire, bewerend dat ze altijd trouw aan haar man was geweest en zelfs beweerde dat hij het was die met de resultaten had geknoeid. In feite was het de man - bekend onder het pseudoniem van Xiaolong - die erop stond de tweeling aan de test te onderwerpen, omdat hij de weinige gelijkenis tussen de kinderen op had gemerkt, maar ook tussen hem en één van hen.

Advertisement

Ten slotte capituleerde de vrouw, en gaf toe dat ze een nacht van passie had gehad met een andere man, waarvan de daaropvolgende analyse bevestigde dat hij de vader was van het andere kind.

Voor diegenen die zich afvragen hoe dit mogelijk is, is het antwoord dat het een zeldzame gebeurtenis is, bekend als de heteropaternale superbevruchting: het komt voor wanneer tijdens de menstruatiecyclus de vrouw twee eisprongen heeft, waarvan de eitjes op verschillende tijdstippen kunnen worden bevrucht. - dus ook van verschillende partners - binnen een week.

Een fenomeen dat voorkomt bij een tweeling elke 13.000, en die het einde van het huwelijk van het paar heeft aangekondigd. Bovendien verklaarde Xiaolong dat hij zijn biologische kind niet wilde onderhouden; de andere baby wordt onderhouden door de minnaar, de natuurlijke vader van de andere baby.

Advertisement