Het huis staat in brand met het meisje nog binnen: de pitbull sleept haar uit bed en trekt haar aan haar luier mee naar buiten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het huis staat in brand met het meisje…
Een vrouw gooit haar hond in het vuilnis: ze vinden het 6 dagen later in slechte conditie Een hond helpt zijn baasjes om het busje in de stromende regen te duwen: de foto zegt meer dan duizend woorden

Het huis staat in brand met het meisje nog binnen: de pitbull sleept haar uit bed en trekt haar aan haar luier mee naar buiten

Door Janine
65.292
Advertisement

Honden zijn waarschijnlijk de beste vriend van de mens onder alle huisdieren; maar ondanks hun spreekwoordelijke loyaliteit en affectie die ze inspireren en overbrengen, worden zelfs in hun geval vaak onderscheidingen gemaakt, allereerst tussen rassen.

Met name pitbulls worden beschouwd als moeilijke honden, met een agressief temperament, en om deze reden worden ze niet aanbevolen, vooral voor kinderen. In werkelijkheid hebben pitbulls, net als alle andere honden, ook een gouden hart, zoals blijkt uit het verhaal van Sasha, die een held geworden is.

via: KCRA News
foto: Yahoo

Sasha is een jonge pitbull van slechts acht maanden, die in zijn korte leven al een grote reputatie heeft opgebouwd - in de hoop dat het die van zijn vrienden zal redden: in feite redde hij het leven van Masailah, een meisje van zeven maanden - praktisch een leeftijdsgenoot, maar vooral een vriendin. Sasha en de baby groeiden samen op, sliepen vaak in hetzelfde bed en gingen soms samen in bad.

Maar niemand zou ooit vermoeden hoe belangrijk deze vriendschap voor beiden zou zijn, tot die noodlottige avond.

foto: KARE11

Het was middernacht toen Chai, het baasje van Sasha en de moeder van het kind, werd gewekt door haar pitbull die hard op de deur krabde. Chai begreep niet meteen dat wat Sasha haar probeerde te communiceren van vitaal belang was, totdat ze besloot uit bed te komen: toen zag ze dat het huis ernaast in brand stond.

Chai rende meteen naar Masailah, maar toen ze haar kamer inliep, zag ze dat Sasha haar al was voorgegaan en de baby uit bed sleepte door haar aan de luier mee te trekken.

Advertisement
foto: KCRA

Chai slaagde erin haar familie te redden en 911 te bellen. De brandweermannen slaagden er toen in het vuur te doven en wisten veel van het gebouw te redden, maar niet het appartement van Chai, dat volledig verwoest was; want nu wonen Chai en haar familie in het huis van een van de buren, maar het belangrijkste is dat ze allemaal veilig zijn - ook dankzij Sasha, zoals Chai in deze video vertelt.

Het maakt niet uit van welk ras je hond is, maar hoe het wordt behandeld: als je ervan houdt als een volwaardig lid van het gezin, kun je er zeker van zijn dat deze genegenheid wederzijds zal zijn op manieren die je je niet eens kunt voorstellen - en die je leven zou kunnen redden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt