Ze weigert de zwangerschap te onderbreken ondanks de vreselijke diagnose: 10 jaar later is ze gelukkiger dan ooit

Janine image
door Janine

21 April 2019

Ze weigert de zwangerschap te onderbreken ondanks de vreselijke diagnose: 10 jaar later is ze gelukkiger dan ooit
Advertisement

De liefde voor je kinderen kan soms groter zijn dan wat voor behoefte ook, elke zorg die verborgen deuren in onze intimiteit openen die leven geven aan vormen van moed kunnen niet anders dan degene die er getuige van is ontroeren; net zoals gebeurde met Sarah Wickline Hull, een dappere moeder die besloot de kanker te bestrijden die de dokters hadden gediagnosticeerd en de zwangerschap voort te zetten uit liefde voor haar dochtertje.

Een waargebeurd verhaal verteld door de vrouw zelf op social media die veel mensen heeft ontroerd.

Advertisement
Facebook

Facebook

Sarah's verhaal werd in haar eigen woorden verteld via haar officiële Facebook-profiel, waar ze in januari 2019 vertelde dat ze een slechte diagnose van kanker had in de twintigste week van de zwangerschap; de oncoloog had haar geadviseerd de zwangerschap af te breken om haar leven te beschermen en onaangename medische gevolgen voor haar en de baby te voorkomen. Sarah had echter al besloten de optie abortus te weigeren omdat ze jaren van vruchtbaarheidsproblemen met haar man had doorgebracht.

Haar instinct volgend besloot ze de zwangerschap voort te zetten, op eigen risico.

Advertisement

People are talking about the medical necessity of abortion to save the mother's life. I was one of those mothers. I...

Pubblicato da Sarah Wickline Hull su Giovedì 24 gennaio 2019

Vanaf dat moment zocht Sarah naar artsen om haar riskante beslissing te ondersteunen, en uiteindelijk slaagde ze erin na 34 weken haar dochter op de wereld te zetten. Zoals onderstreept in haar moedige post op Facebook, viert Sarah in mei 2019 10 jaar zonder kanker en de tiende verjaardag van haar dochter, waarvoor ze haar leven ter discussie had gesteld.

Wat vind je van het verhaal van Sarah Wickline Hull? Heeft het je ook zo ontroerd?

Advertisement