Het sinds 2 dagen vermiste meisje keert veilig naar huis terug: haar pitbull beschermde haar dag en nacht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het sinds 2 dagen vermiste meisje keert…
Nederland is erin geslaagd het probleem van zwerfhonden op te lossen: dit zijn de strategieën die zijn uitgevoerd Deze kunstenares transformeert de medische helmen van kinderen in magische en leuke voorwerpen: hun glimlach verwarmt je hart

Het sinds 2 dagen vermiste meisje keert veilig naar huis terug: haar pitbull beschermde haar dag en nacht

Door Janine
148.017
Advertisement

In veel gezinnen zijn er situaties van sociale ontberingen die het leven van de allerkleinsten in gevaar kunnen brengen. Charlee, 2 jaar oud, was toevertrouwd aan haar oma, die echter nog steeds problemen met haar verslaving had. Ze profiteerde van een paar momenten van rust en liep het huis uit, terwijl ze het kind alleen liet.

Charlee ging, misschien om haar oma te zoeken, naar buiten en was binnen een paar minuten verdwenen: maar iemand die het gevaar aanvoelde, besloot haar te volgen.

Charlee was bij haar oma toen ze verdween: de buren zagen haar het huis verlaten en een pad inlopen richting het bos.

foto: Beth Campbell / Facebook

Het huis van de vrouw bevindt zich namelijk aan de rand van een stad, omgeven door groen en heel weinig huizen.

foto: Beth Campbell / Facebook

Toen ze terugkeerde, waarschuwde de vrouw de politie onmiddellijk, meldde dat haar twee jaar oude kleindochter was verdwenen samen met haar pitbull. Een patrouille was onmiddellijk ter plekke, maar in de tussentijd was de buurt al op zoek naar het meisje.

Die omgeving kan heel gevaarlijk zijn voor een tweejarig meisje: in het verleden waren er ongelukken veroorzaakt door de giftige slangen van het gebied en door de natuurlijke wateren die uitmonden in het bos. Charlee moest zo snel mogelijk worden gevonden.

Advertisement
foto: Beth Campbell / Facebook

Ondanks het urenlange zoeken naar het kind op die hete juni-dag, was er geen teken van haar of de hond. Twee dagen na haar verdwijning begonnen velen de hoop te verliezen. Er waren te veel gevaren in de omgeving waardoor zo'n klein kind kon overleven.

De oma sloot zich in huis op om te bidden, toen ze vanuit het raam haar pitbull uit de dichte begroeiing zag komen. Charlee was niet bij haar, maar iets vertelde haar dat het verschijnen van de pitbull toch goed nieuws was.

foto: Beth Campbell / Facebook

De vrouw had gelijk: niet ver daar vandaan zag een buurman een blond meisje, gekleed in dezelfde kleren als Charlee toen ze verdween. Het kleine meisje had een moe gezicht, maar al met al was ze in goede staat. De man nam haar mee naar huis, gaf haar wat te drinken en waarschuwde de politie. Charlee was teruggekeerd.

foto: Beth Campbell / Facebook

Dankzij de reconstructie van het kind konden politie en oma vaststellen dat de pitbull het kind tijdens de twee dagen afwezigheid had beschermd: het is waarschijnlijk dankzij hem dat het kind haar weg naar huis heeft gevonden, en het kan niet worden uitgesloten dat de hond haar heeft beschermd tegen de gevaarlijke dieren die in dat gebied leven.

De pitbull heeft zichzelf altijd beschermend opgesteld tegenover Charlee, maar tot op deze hoogte, had niemand ooit gedacht: voor Charlee zal slechts een vage herinnering aan de ervaring blijven bestaan, maar iedereen zal altijd dat hondje herinneren dat in staat was het meisje veilig terug naar huis te brengen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt