Twee konijnen "zorgen" voor de nieuwe aanwinst in huis: ze laten haar geen seconde alleen - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee konijnen "zorgen" voor de nieuwe…
Hij blijft elke dag in de klas studeren tot het donker wordt: deze arme leerling heeft thuis geen elektriciteit Deze man werkt al 30 jaar op dezelfde school: eerst was hij een eenvoudige conciërge, nu is hij de directeur

Twee konijnen "zorgen" voor de nieuwe aanwinst in huis: ze laten haar geen seconde alleen

10 Februari 2021 • Door Janine
5.970
Advertisement

Meestal zijn honden en katten de huisdieren die kinderen graag thuis hebben, met ze spelen, gezelschap houden en samen groeien. Maar naast onze geliefde viervoeters moet gezegd worden dat ook konijnen de perfecte verzorgers kunnen zijn van een pasgeboren baby. Ze zijn misschien niet zo bekwaam als honden of zo aanhankelijk als katten, maar deze viervoeters vinden altijd een manier om geliefd te worden en om van hun mensen te houden. 

via: The Dodo

Maak kennis met Alfie en Amelia, twee gigantische konijnen die in het huis wonen van Jenn Eckert, een vrouw uit Wisconsin die onlangs bevallen is van haar dochter Bailey. De vrouw had geen idee dat er al snel een relatie van vriendschap en tederheid zou ontstaan ​​tussen haar twee tamme konijnen en de pasgeboren baby, maar het lijkt erop dat de twee viervoetige huisdieren Bailey nog geen seconde alleen wilden laten! 

Toen Alfie en Amelia's ogen en enorme oren voor het eerst Bailey's blik vingen, was het liefde op het eerste gezicht; de twee konijnen stoppen niet met het bewaken van de baby en houden haar altijd in de gaten, zelfs als ze slaapt. En Bailey van haar kant raakte steeds meer gewend aan de geruststellende aanwezigheid van die twee prachtige exemplaren Vlaamse reuzen. 

Advertisement

Jenn Eckert zei dat de groei van haar dochter goed verloopt, mede dankzij de bijdrage van haar twee tamme konijnen, die in stilte Bailey onverwachte waarden zoals genegenheid en zorgzaamheid bijbrengen; de vrouw zei: “Alfie laat je bijvoorbeeld weten wanneer Bailey huilt. Als Bailey slaapt, blijven de twee konijnen aan haar ruiken om te zien of ze wakker is!”

Ze vervolgde: "De konijnen zijn altijd mijn pups geweest, dus het was geweldig om te zien hoe ze onmiddellijk reageerden op de komst van Bailey. En het is prachtig te zien hoe hun band groeit terwijl ze met elkaar omgaan. Nu Bailey nog zo klein is, zijn ze alle drie volledig van ons afhankelijk om te eten, slapen, knuffelen... Ik denk dat ze het in veel opzichten opmerken en uitdrukken op hun eigen manier, in hun eigen taal."

Het is geen toeval dat Jenn, na de ervaring met de kleine Bailey, Alfie en Amelia trainde als therapiekonijnen; nu bezoeken de viervoeters regelmatig ziekenhuizen en verpleeghuizen om minder gelukkige patiënten te ontmoeten en in de watten te leggen. En we zijn er zeker van dat ze hun werk op een uitstekende manier doen: kijk maar hoe ze kleine Bailey hebben "opgevoed"! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt