Hij vindt puppy's die in een doos zijn achtergelaten en neemt ze mee naar huis: hun transformatie is wonderbaarlijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij vindt puppy's die in een doos zijn…
Na maanden van behandeling heeft deze zwerfkat zijn ogen geopend: het ene is blauw en het andere goudkleurig Veel vrouwen kiezen ervoor zich op te maken voordat ze gaan bevallen, maar niet iedereen deelt deze trend

Hij vindt puppy's die in een doos zijn achtergelaten en neemt ze mee naar huis: hun transformatie is wonderbaarlijk

04 Mei 2019 • Door Janine
7.166
Advertisement

Als je een nieuw infuus van vertrouwen in de goedheid van de mens nodig hebt, is dit het juiste verhaal voor jou, een verhaal van onvoorwaardelijke liefde voor dieren in moeilijkheden die zelfs het koudste hart zal doen smelten, dat weten we zeker. Wat zou je doen als je, lopend naar je werk, zes puppy's zou vinden, achtergelaten in een bos in een doos?

Dit is wat Eric Hartman overkwam toen hij op een ochtend op weg was naar zijn werk. Maar het was geen ochtend als alle anderen.

foto: Instagram

Eric's ontdekking vond plaats in de stad Auburn in Alabama, toen de man een doos aan de kant van de weg zag, die hij dagelijks neemt om naar het werk te gaan; in de doos zat echter een verrassing: zes ondervoede pups, verdoofd door de kou van de nachtelijke temperaturen en met duidelijke wonden. Eric besloot onmiddellijk om de in levensgevaar zijnde pups naar het Auburn Veterinary College te brengen, waar de behandelende artsen aan de redder onthullen dat de pups helaas ook schurft hebben.

foto: Instagram

Zodra de arme pups eenmaal werden toevertrouwd aan adoptiegezinnen, begonnen ze langzaam hun vertrouwen in de mens te terug te winnen dankzij de liefde en genegenheid van de nieuwe baasjes, en kregen ze weer regelmatig te eten, en begonnen ze langzaam te groeien.

De groei van pups heeft de nieuwe families in staat gesteld hun ras te bepalen; de dierenartsen waren ervan overtuigd dat ze poedels of cocker-spaniëls konden zijn, maar verrassend genoeg bleken het Pyreneese berghonden te zijn!

Advertisement
foto: Instagram

Pyreneese berghonden werden altijd beschouwd als het ideale ras om vee te leiden en te beschermen in bergachtige gebieden over de hele wereld; vandaag zouden veel van de beste fokkers duizenden dollars betalen voor deze pups, die op dit moment echter een gelukkig en tevreden leven leiden samen met een nieuwe familie dat hen elke dag omringt met warmte en vriendelijkheid.

Dezelfde Eric Hartman deelde op zijn Instagram-profiel een vrolijke familiefoto samen met Elsa, het nieuwe gezinslid. Een verhaal met een happy end dat je dag met liefde en positiviteit zal vullen!

foto: Instagram
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt