Dit meisje ontwierp, naaide en schilderde haar prachtige dansjurk voor de doploma-uitreiking - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit meisje ontwierp, naaide en schilderde…
Veel vrouwen kiezen ervoor zich op te maken voordat ze gaan bevallen, maar niet iedereen deelt deze trend Als een moeder onnodig wordt, betekent dit dat ze goed werk heeft verricht

Dit meisje ontwierp, naaide en schilderde haar prachtige dansjurk voor de doploma-uitreiking

04 Mei 2019 • Door Janine
6.064
Advertisement

De dag van de uitreiking van het diploma is een van de belangrijkste doelen in het leven en de reis van studenten van over de hele wereld; zo’n belangrijke feestdag verdient meestal een jurk van gelijke waarde; maar dit betekent niet dat het nodig is om een fortuin uit te geven aan speciale kleding. Dit is wat een jonge studente uit de Filippijnen heeft gemaakt ter gelegenheid van het afstudeerbal, die ze volledig met de hand heeft gemaakt. Dit is waarom het web met open mond achterbleef bij het zien van het resultaat.

De zeventienjarige Ciara Gan heeft haar dansjurk voor het eindejaarsbal zelf ontworpen, genaaid en volledig met de hand geverfd; geholpen door haar moeder en dankzij de uitvoerige voorbeelden van tutorials op YouTube, nam Ciara ongeveer een maand de tijd om de plooien van de rok te maken, terwijl vijf dagen genoeg waren om de bloemen te verven.

Het begon allemaal met een eenvoudig miniatuurmodel; daarna kochten Ciara en haar moeder vervolgens 13 meter stof, crinoline en Swarovski-kristallen, begonnen met het naaien van de plooien van de rok en toen de jurk klaar was, verfde Ciara de bloemen zorgvuldig met acrylverf op de rok.

Advertisement

Het uiteindelijke ontwerp van de elegante jurk heeft te maken met twee van Ciara's grootste passies: de kleur groen is een eerbetoon aan het huis van Harry Potter, Zwadderich, terwijl de tijgerlelies zijn geïnspireerd op de liefde van de studente voor de roman "Tiger Lily" van Jodi Lynn Anderson.

Tot de dag van het afstudeerbal had Ciara haar project verborgen gehouden, haar klasgenoten waren verbluft toen ze zich met haar flamboyante zelfgemaakte jurk presenteerde. De foto's gepost door het meisje op haar sociale media-profielen gingen snel het web rond, en heeft ook veel tieners van over de hele wereld geïnspireerd.

Geen slecht resultaat voor een meisje dat, ondanks talloze verzoeken in het buitenland in de maanden na het eindejaarsbal, heeft besloten door te gaan met haar nieuwe passie voor zelfgemaakte mode door kleding en kledingaccessoires exclusief voor de Filipijnse markt te maken. Gefeliciteerd, Ciara!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt