Een kind vernietigt meer dan 1.200 euro aan make-up van Sephora: de verkoopsters geven de "afgeleide” moeder de schuld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind vernietigt meer dan 1.200 euro…
8 manieren waarop je hond je vertelt: Elkaar blijven verleiden, ook na jaren, zorgt ervoor dat je relatie gezond blijft

Een kind vernietigt meer dan 1.200 euro aan make-up van Sephora: de verkoopsters geven de "afgeleide” moeder de schuld

Door Janine
14.599
Advertisement

Wie ouder is, weet hoe moeilijk het is om met nog jonge kinderen op straat te lopen, boodschappen te doen of aankopen te doen en tegelijkertijd te proberen ze in de gaten te houden.

De kleintjes hebben geen schuld, nieuwsgierig zijn is normaal, voor hen is alles een ontdekking, dus het verlangen om te verkennen en aanraken is begrijpelijk. De vrijheid hangt echter af van de context waarin we ons bevinden en hier speelt de rol van het opvoeden van de kinderen een rol.

foto: Wikimedia

Brittney Nelson, moeder en visagist uit Augusta, Georgia, kreeg de duidelijke demonstratie van wat er kan gebeuren als je onvoldoende controle over het nageslacht kan uitoefenen, toen zij en haar dochter naar een winkel van Sephora gingen die zich in haar woonplaats bevindt.

Die dag was ze er niet als make-up professional, maar als een eenvoudige klant, in het gezelschap van haar dochter van een paar jaar oud. Terwijl ze door de gangen liep, zag ze een vrouw de winkel uitrennen met haar kind, enkele ogenblikken nadat ze was binnengekomen.

Aanvankelijk begreep ze niet wat er gebeurde, maar een paar meter later bevond ze zich voor een scène die haar met open mond deed staan. Een compleet display met oogschaduw was letterlijk ondersteboven gekieperd, met de poedervormige cosmetica overal verspreid, vernietigd en die volledig kon worden weggegooid. Door dat beeld te verbinden met de vrouw op de vlucht begreep Brittney dat de auteur van het incident het kind moest zijn geweest, aangetrokken door het display van producten, had hij waarschijnlijk gedacht dat het kleuren bevatte waarmee hij kon spelen en met zijn handen kon kneden.

De waarde van de producten kennende en berekend dat er bijna honderd items op de grond lagen, zou volgens Brittney de schade kunnen oplopen tot meer dan 1200 euro, een enorm hoog cijfer gezien het feit dat slechts één kind de ramp had veroorzaakt.

Advertisement

De winkels van Sephora staan bekend om hun klantvriendelijkheid, in feite is de mogelijkheid om de producten te testen een gewoonte die wordt aangemoedigd en een handelsmerk is geworden. Maar er is een grens aan alles, en deze grens bestaat uit beschaving en respect. Brittney maakte een foto van het incident door het op sociale media te plaatsen met een korte post om de gebeurtenis te vertellen. In korte tijd ging de post viraal en ontving het veel reacties van andere ouders die het gedrag van de mysterieuze moeder veroordeelden, en zeiden dat ze te afgeleid en onverantwoordelijk was.

De post wil geen eenvoudige roddel of kritiek op die vrouw zijn, maar eerder een herinnering voor andere ouders. Brittney moet haar dochter vaak meenemen terwijl ze nieuwe cosmetica voor haar werk koopt, maar de regels zijn duidelijk, “je mag kijken, maar nergens aankomen“, zoals het principe luidt.

Kortom, het is allemaal een kwestie van goede opvoeding en wat discipline!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt