Agenten redden een kind na maandenlange mishandeling: de volgende dag besluit een van de politieagenten hem te adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Agenten redden een kind na maandenlange…
Authentieke mensen: hier zijn de 15 signalen om ze te herkennen Degenen die alleen wonen, hebben meer kans op psychische stoornissen, dat onthult een studie

Agenten redden een kind na maandenlange mishandeling: de volgende dag besluit een van de politieagenten hem te adopteren

Door Janine
71.198
Advertisement

Een kind zijn, in de realiteit die de meeste mensen gewend zijn, is niet alleen een groeifase, maar een beschermende dimensie en een recht. In veel delen van de wereld en in verschillende omstandigheden zijn de situaties helaas heel anders, dus wordt de mogelijkheid om normaal je jeugd te leven ontkend en vernietigd. Gelukkig heeft zo nu en dan iemand de moed om op de juiste manier te handelen, de dingen terug op zijn plaats te zetten.

Dit gebeurde in Poteau, een gemeente in Le Flore County, in de staat Oklahoma in Amerika. Het incident begon toen de lokale politieagent Jody Thompson reageerde op een melding over een mogelijk geval van kindermisbruik.

Toen hij arriveerde, bevond de wetshandhavingsfunctionaris zich tegenover een scène die hij nog nooit had meegemaakt in zijn 16-jarige carrière en daarvoor als onderzoeker in het kantoor van de districtsprocureur: het ging om een kind van ongeveer 8 jaar dat zichtbaar ondervoed was en met het lichaam duidelijk gemarkeerd door blauwe plekken, in een erbarmelijke staat.

Na ruimte te hebben gegeven aan de experts voor routine-onderzoeken, vergezelde Jody persoonlijk het jongetje met de naam John naar de eerste hulp en bleef de hele tijd bij het kind, ook tijdens de ziekenhuisopname op de intensive care. Iets in hem vertelde hem dat de enige manier om zeker te weten dat hij veilig was, hem bij zich te houden was.

De volgende dag diende Thompson een verzoek in om legaal de adoptieouder van het kind te worden, tot grote verrassing van zijn familie. Destijds had de agent namelijk al twee kinderen van 15 en 8 en zijn vrouw was zwanger van de derde, maar voordat hij het kon uitleggen, wist iedereen dat Jody het om een goede reden had gedaan.

Advertisement

Alsof dat niet genoeg was, belde het Department of Human Services ongeveer 7 maanden later op om te melden dat John's biologische moeder in de gevangenis was bevallen van een ander kind. De Thompsons aarzelden geen moment en verwelkomden haar bij hen thuis. Jody zou nooit hebben gedacht dat zijn leven zo zou veranderen, maar nu dankt hij God elke dag.

Hij ontving het geschenk van een groot en geweldig gezin, evenals de gelegenheid om een ware daad van liefde voor iemand uit te voeren. Op het departement wordt Thompson beschouwd als een echte held vanwege zijn grote moed en mededogen, een voorbeeld dat iedereen zou moeten volgen als hij de mogelijkheid heeft, om een verschil te maken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt