Word verliefd op iemand die net zoveel van je houdt als ik van jou - De prachtige brief van een vader aan zijn dochter - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Word verliefd op iemand die net zoveel…
Kun je het 8 manieren waarop je hond je vertelt:

Word verliefd op iemand die net zoveel van je houdt als ik van jou - De prachtige brief van een vader aan zijn dochter

3.114
Advertisement

Voor een vader is zijn dochter een perfect wezen dat het beste van het leven verdient. Dus als ze opgroeit, wordt ze een vrouw, onafhankelijk en vrij om haar eigen keuzes te maken, hij zou graag de macht hebben om haar te leiden en haar te beschermen tegen alle gevaren die ze op haar pad zou kunnen tegenkomen. Een van de grootste verlangens van een vader is dat een man in staat zal zijn om haar zo gelukkig te maken als ze verdient. Dit is de prachtige brief die een vader aan zijn ‘”meisje” heeft gewijd.

"Als je naar jezelf in de spiegel kijkt, zie je een vrouw, maar in mijn ogen ben je nog steeds mijn meisje, zo klein en kwetsbaar. Ik weet dat ik geen beslissingen voor je kan nemen, maar ik zou graag zien dat je een man kiest die je respecteert, die je waardeert en in staat is je altijd te beschermen.

Ik zou graag willen dat je iemand vindt die naar je kijkt zoals hij nog nooit naar een andere vrouw heeft gekeken, die juist is, correct is, die vecht voor jou en met jou de duizend veldslagen van het leven. Je verdient iemand die weet hoe hij mans genoeg moet zijn, ook om voor je te koken of je in huis te helpen, die je weet te verwennen, die weet wat de echte waarde is van vriendschap en familie.

Ik zou graag willen dat je iemand ontmoet die niet alleen weet te zeggen dat hij van je houdt, maar het je ook laat zien met kleine en grote gebaren, elke dag naast je wandelt, zijn hand met trots naar je uitstrekt. Voor jou wil ik iemand die weet hoe hij je hart moet stelen, geboren om je gelukkig te maken, om je te helpen moeilijke momenten met tederheid en ironie te overwinnen.

"Ik droom van iemand voor mijn meisje die niet arrogant hoeft te zijn om zijn karakter te laten zien, maar nederig, die te midden van alle schatten van de wereld je altijd als het kostbaarste zal zien.

Ik hoop dat hij iemand is die het belang kent van communicatie binnen de relatie, die zijn eigen mening heeft, die het verdedigt wanneer hij weet dat het juist is maar ook weet hoe hij op het juiste moment een stap terug moet doen. Ik wil niet dat hij je altijd gelijk geeft wanneer er behoefte is aan een ander oogpunt, maar ik hoop dat hij altijd weet hoe hij naar je moet luisteren als je problemen hebt en dat hij jou genoeg respecteert om de zijne toe te vertrouwen.

Zoek diegene die je niet nodig heeft om gelukkig te zijn, maar die voor jou kiest omdat die vreugde met jou verdubbelt. Wees niet de helft van iemand, maar de toegevoegde waarde van iemand die al compleet is. Neem geen genoegen met wat je vindt, maar zoek naar wat je wilt, word verliefd op iemand van wie je houdt net zoveel als ik van jou hou".

Liefs, pappa

Een opvoedingsmodel waarvan de ontroerende woorden alleen pure en kristalheldere liefde voor de dochter uitstralen. Precies zoals het zou moeten zijn voor elke vader of moeder in deze wereld.

 

Tags: FamilieLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt