Ze geeft haar man een buitenechtelijk avontuur voor hun trouwdag

Janine image
door Janine

16 Juli 2023

Ze geeft haar man een buitenechtelijk avontuur voor hun trouwdag
Advertisement

De liefde leven in totale vrijheid is een van de mooiste dingen die er in het leven kunnen zijn. Het ervaren van dit gevoel en zich verbinden aan mensen die we het leukst vinden en die ons positieve gevoelens bezorgen, is iets onbeschrijfelijks. En om deze reden zijn er paren die besluiten elkaar niet te beperken in experimenten, hun relatie open te stellen voor anderen en te experimenteren met polyamorie.

Dit werd gedaan door de vrouw waarover we je gaan vertellen, die ervoor koos om haar man een heel speciaal cadeau te geven voor een speciale gelegenheid. Benieuwd om erachter te komen?

via Porquenosemeocurrio

Advertisement
cliquebaittvplayhouse/Instagram

cliquebaittvplayhouse/Instagram

De hoofdpersoon van het verhaal is een vrouw die op internet bekend is met de gebruikersnaam @cliquebaittvplayhouse, die haar wederhelft wilde verrassen met een onverwacht en enigszins origineel cadeau. Al meer dan tien jaar samen, vierden zij en haar partner hun jubileum en omdat ze een stel waren dat openstond voor nieuwe ervaringen en andere mensen, besloot ze haar man een buitenechtelijke nacht te gunnen.

Ze bracht een andere vrouw mee naar huis en liet haar man de avond met haar doorbrengen. Een situatie die tijdelijk had moeten zijn en beperkt tot een avond, maar dat was het niet. Zoals ze zelf bekende in clips die op internet waren geplaatst, werd de ander zwanger, dus maakte ze officieel deel uit van hun relatie.

"We hebben geen kinderen - verklaarde onze protagonist - en ik vind het niet leuk dat ik, hoewel ik de belangrijkste partner ben, de rol van stiefmoeder zal moeten spelen". Het lijkt er in ieder geval niet op dat de twee uit elkaar willen, integendeel, hun relatie wordt steeds sterker en ze hebben alle intentie om samen te blijven.

Advertisement
cliquebaittvplayhouse/Instagram

cliquebaittvplayhouse/Instagram

Het cadeau en de keuze om een ​​trio te creëren heeft veel mensen met stomheid geslagen. Er zijn mensen die dergelijke keuzes gewoon niet kunnen begrijpen, ze niet accepteren en ze diep bekritiseren, met het argument dat liefde alleen mogelijk is tussen twee mensen. Aan de andere kant zijn er mensen die liever niet oordelen, maar de keuzes van anderen accepteren zonder noodzakelijkerwijs hun mening te geven en denken dat andere facetten van dit gevoel mogelijk zijn.

Liefde is tenslotte een van de sterkste gevoelens die er bestaan, misschien wel de sterkste, en het is goed dat iedereen het leeft zoals hij wil en de keuzes maakt die voor hemzelf het meest geschikt zijn.

Wat vind jij?

Advertisement